Vremea nefavorabilă nu a stricat distracția la Slatina

0
626

În acest sfârșit de săptămână are loc la Slatina prima ediție a manifestării ”OKTOBERFEST”.

Festivalul berii Oktoberfest a adus la Slatina atmosfera de la Munchen, acolo unde își are originea acest eveniment de amploare care se regăsește în tot mai multe dintre țările europene datorită spiritului de distracție pe care îl aduce cu sine, iar în ciuda condițiilor meteorologice nefavorabile, slătinenii au participat într-un număr foarte mare la acțiunile organizate pe esplanada din centrul orașului.

Deși vremea de afară nu este tocmai favorabilă distracției, sper că acest mic impediment să nu-i oprească pe cei care vor să se simtă bine în acest weekend să vină pe Esplanadă la prima ediție a OKTOBERFEST în orașul nostru și să petrecem împreună câteva ore în cortul imens din centrul orașului care ne va face să uităm de ploaie. Petrecerea continuă!… , a declarat primarul municipiului Slatina, Emil Moț.

Întreaga manifestare se desfășoară în incinta unui cort uriaș (40×20 metri) specific acestei sărbători, cort cu suprafața de 800 mp și decorat într-un mod aparte cu specific german, amplasat pe Esplanada Slatina, un loc unde slătinenii pot scăpa, timp de căteva ore, de vremea de afară.

Organizatorii Oktoberfest au pregătit multe surprize inedite pentru toți cei care au dorit să distreze nemțește timp de patru zile, în orașul de pe râul Olt, totul fiind asezonat din plin cu bere de cea mai bună calitate, fie că vorbim de cea românească sau alte branduri nemțești apreciate, muzică răsunătoare, delicii culinare, dulciuri alese și voie bună „la liber”!