Pensionarii pot ridica biletele de tratament. Căciulata și Olănești, cele mai solicitate stațiuni

0
544

De luni, 18 septembrie, va începe distribuirea unei noi serii de bilete de tratament balneoclimateric pentru pensionari. Aceştia se vor bucura de facilităţile din staţiuni şi de tratament doar dacă vor avea asupra lor cardul de sănătate, care trebuie să fie activat.

Începând de luni, Casa Judeţeană de Pensii Olt pune în vânzare o nouă serie de bilete de tratament (seria a XIV-a). Pentru această serie, pensionarilor din Olt le-au fost repartizate nu mai puţin de 231 de bilete în staţiunile balneoclimaterice din ţară.

Cele mai multe locuri în staţiuni sunt disponibile la  Căciulata (45 de locuri), Olăneşti (41 de locuri), 28 de bilete în staţiunea Herculane, 20 de locuri la Govora, 20 la Covasna și 12 în stațiunea Amara.

Alte staţiuni solicitate de pensionarii olteni sunt: Eforie Nord -11 bilete, la Felix sunt repartizate 10 bilete, la Mangalia zece bilete, la Călimănești sunt rezervate nouă bilete în timp ce la  Buziaș sunt alocate șapte bilete. De asemenea, alţi trei olteni vor merge la Bala, trei la Slănic Prahova, trei la Techirghiol și trei la Slănic Moldova. Nu în ultimul rând, oltenii care au optat pentru staţiunile Tușnad și Sinaia au la dispoziţie câte două bilete pentru fiecare staţiune și câte unul pentru Pucioasa și Vatra Dornei. „Persoanele care se regăsesc pe listă pot ridica biletele de tratament de la sediul Casei Judeţene de Pensii Olt în zilele de luni şi miercuri, între orele 8.00 – 16.30, până în data de 25 septembrie 2017, inclusiv. Biletele de tratament din seria 14 – 2017 rămase disponibile se vor afişa în data de 26 septembrie 2017 şi se vor vinde în data de  27 septembrie 2017”a declarat directorul executiv al CJP Olt, Iulian Smarandache. Diagrama de alocarea biletelor se află afişată la sediul Casei Judeţene de Pensii, dar şi pe site-ul instituţiei, www.cjpolt.ro.

 

Ilie Bîzoi