Accident violent la Caracal

0
1129

Pompierii SMURD Vișina, o autospecială complexă pentru intervenție și descarcerare din cadrul Detașamentului Caracal și două echipaje de la Serviciul de Ambulanță Olt, au intervenit duminică seară la un accident rutier produs la ieșirea din orașul Caracal spre comuna Rotunda.

Două autoturisme s-au ciocnit violent. Este vorba despre un autoturism Audi, în care se aflau trei persoane, care a pătruns pe o porțiune de drum pe care accesul era interzis și a fost lovită de un alt autovehicul, în care, de asemenea, se aflau trei persoane. Impactul dintre cele două mașini a fost foarte puternic, toate cele șase persoane suferind diverse traumatisme.Un accident rutier soldat cu șase victime, printre care doi copii de 5 și 7 ani, dar și o femeie însărcinată în luna a opta, care se aflau în două autoturisme, a avut loc duminică după amiază la ieșirea din municipiul Caracal spre localitatea Rotunda. Toate cele șase victime au ajuns la spital cu diverse traumatisme.

„În accident au fost implicate două autoturisme în care se aflau șase persoane, printre care și doi minori, dar și o gravidă în luna a opta. Victimele, un bărbat de 30 de ani, din Craiova, cu dureri toracice, soția sa, de 25 de ani, gravidă în luna a opta, cu dureri abdominale, și fetița acestora, în vârstă de cinci ani, cu sângerare nazale, care se aflau într-un autoturism Audi, au fost transportați la Centrul de Primire Urgențe din cadrul Spitalului Caracal. În cealaltă mașină, un Ford Kuga, se aflau o femeie, de 37 de ani, din Slatina, cu traumatism lombar, copilul acesteia, în vârstă de șapte ani, cu dureri la membrul inferior drept și mama șoferiței, de 60 de ani, tot din Slatina, cu contuzie la membrul inferior stâng, au fost, de asemenea, transportați la Spitalul Caracal”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Olt, plutonierul major Alin Băsășteanu.

În acest caz a fost deschisă o anchetă pentru a se stabili cu exactitate cum s-a produs nefericitul eveniment.