POSTUL DE DIRECTOR GENERAL AL CAS OLT, SCOS LA CONCURS DE CNAS

0
1178

Casa Naţională de Asigurări de Sănătate (CNAS) organizează, în data de 6 mai 2021, concursul pentru ocuparea posturilor vacante de director general al Caselor de Asigurări de Sănătate, din mai multe judeţe ale ţării, inclusiv din Olt, termenul limită de depunere a dosarelor fiind data de 20 aprilie 2021, inclusiv.

Potrivit CNAS, rezultatele selecţiei dosarelor de înscriere pe baza îndeplinirii condiţiilor de participare la concurs vor fi afişate în data de 23 aprilie 2021, iar eventualele contestaţii cu privire la rezultatele acestei selecţii vor putea fi depuse până în data de 26 aprilie, inclusiv.

Concursul constă într-o probă scrisă, ce se va desfăşura în data de 6 mai 2021, începând cu ora 10,00, precum şi susţinerea unui interviu, care va avea loc în termen de maxim patru zile lucrătoare de la data susţinerii probei scrise, ce vizează testarea cunoştinţelor teoretice, practice şi a abilităţilor manageriale.

Relaţii suplimentare privind condiţiile de participare la concurs, actele necesare înscrierii şi bibliografia de concurs se pot obţine la sediul C.N.A.S., respectiv la sediul C.A.S. Olt, unde acestea sunt afişate, pe pagina de internet a C.N.A.S., respectiv a C.A.S. Olt la rubrica „Posturi vacante și concursuri”, precum şi la Direcţia Resurse Umane, Salarizare şi Evaluare Personal a C.N.A.S., telefon 0372.309.240.

Directorul general al Casei de Asigurări de Sănătate (CAS) Olt, economist Sorina Daniela Oancea a declarat, miercuri, pentru Gazeta Oltului că nu dorește să participe la concursul pentru ocuparea funcţiei de director general al CAS Olt, răspunsul fiind unul categoric.

Reamintim că Sorina Oancea ocupă postul de director general interimar al CAS Olt din 19 mai 2020. Oancea a mai ocupat funcția de președinte-director general cu delegație în perioada 15 decembrie 2009- 5 august 2010, când a fost înlocuită de Florin Valentin Ciocan.

Oancea lucrează în Casa de Sănătate Olt încă de la înființare, din anul 1999.