CONCURS DE ANGAJARE LA POLIȚIA ANIMALELOR OLT: RESPINȘI PE CAPETE LA SELECȚIA DOSARELOR

2
1219

 Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Olt a afișat rezultatele verificării dosarelor de înscriere la concursul pentru ocuparea unui post vacant de ofițer și a trei posturi de agent de poliție în cadrul Biroului pentru Protecția Animalelor Olt.

Astfel, pentru postul de ofițer au fost depuse 13 dosare, însă în urma selecției dosarelor toți candidații au fost respinși. Potrivit IPJ Olt, motivele invalidării dosarelor sunt: adeverință medicală incompletă sau neconformă și lipsa vechimii de doi ani în specialitatea studiilor în vederea exercitării funcției.

Pentru cele trei posturi de agenți, din cele 83 de dosare depuse, doar 27 au fost validate. Candidații au fost respinși pentru că nu au avut adeverința medicală completă sau conformă, iar unora le-a lipsit de la dosar avizul psihologic din care să rezulte aptitudinea privind deținerea, portul și folosirea armelor și munițiilor letale sau neletale supuse autorizării de către un medic psiholog autorizat.

Candidații admiși la proba de selecție a dosarelor vor susține testarea fizică, care constă în traseul specific, pe 17 ianuarie și pe 18 ianuarie. Toți cei care trec de proba fizică vor susține un test grilă, pe 23 ianuarie.

 

2 COMENTARII

  1. Exact asta ne lipsea! Nu sunt bani pentru nimic in tara asta, dar era necesara o „politie” a animalelor!! Adica: personal, salarii, uniforme, birouri, masini, etc!!!! Ia ghiciti pe cine vor angaja actualii jupani?????

Comentariile sunt închise.