Florin Iordache, şanse mari de a fi pe lista PSD pentru europarlamentare

0
333

Florin Iordache are șanse mari să fie pe lista PSD pentru alegerile europarlamentare, și chiar pe un loc fruntaș, informează Adevărul, care citează surse din conducerea partidului. El este autorul Ordonanței de Urgență 13, cea care a scos în stradă sute de mii de oameni la începutul anului 2017. Și, de asemenea, este un apropiat al lui Liviu Dragnea.

”Ce îmi doresc pentru europarlamentare e să avem o listă de candidaţi, patrioţi, care să fie patrioţi în Europa, ca să se bată pentru România, să sprijine mai multe fonduri UE şi să se implice în interesul major al acestei ţări. Nu am promis niciun loc la nimeni. Dar mi-aş dori ca pe această listă să fie Claudiu Manda şi o să îl sprijin în partid pentru asta, pentru că ştiu că e un om care se bate şi e fără frică”, declarase, duminică, Liviu Dragnea.

Până acum, un singur nume este cert pe această listă pentru europarlamentare: senatorul Claudiu Manda, soţul Liei Olguţa Vasilescu. Lista va fi finalizată pe 15-20 martie, a anunţat preşedintele PSD.

Sursa: b1.ro