Alexandru Cumpănașu a devenit tată

0
367

Fostul candidat la Președinția României, Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei Măceșanu. a devenit tatăl unui băiat de aproape 4 kilograme și 53 de cm.
Unchiul Alexandrei Măceșanu, una dintre adolescentele omorâte la Caracal, Alexandru Cumpănașu, a făcut anunțul pe rețelele de socializare, el dorind să împărtășească tuturor această veste minunată, că a devenit tată de băiat.

„Dragi prieteni, mi-ați fost mai mult decât o familie în anul care a trecut. Mi-ați fost alături în toate bătăliile și greutățile Așa că astăzi împărtășesc cu voi și o imensă bucurie: S-a născut Alexandru Tudor Cumpănașu, chiar acum, 3,920 kg, 53 cm. Sănătos și voinic. Nu mă lasă medicii 3 zile să îl văd și pentru asta îi urăsc pe unii, dar poate este mai bine pentru sănătatea lor așa”, a scris fostul candidat la președinție.

În postarea pe care a publicat-o pe Facebook, Alexandru Cumpănașu a ținut să-i mulțumească soției, Simona. El a precizat că aceasta i-a fost alături în toată perioada dificilă prin care a trecut.

„Îi mulțumesc soției mele care este de o bunătate rară și un înger trimis de Dumnezeu în viața mea (pe care știu că foarte mulți ați ajuns să o îndrăgiți deja) pentru tot și îi spun așa: «Simona, te iubesc enorm. Îmi pare rău pentru toate greutățile prin care a trebuit să treci în acest an și toate jignirile, răutățile, hărțuirile și amenințările primite datorită războaielor mele cu sistemul, interlopii, pentru Alexandra și pentru adevăr. Ai fost și ești cel mai curajos, modest și frumos om de pe pământ. Bunătatea inimii tale nu are egal»”, a mai scris Alexandru Cumpănașu.

Totodată el a mulțumit tuturor celor care l-au susținut de-a lungul timpului în lupta pe care a dus-o.

„Sunt foarte emoționat și nu mă pot concentra. Însă aici mi-am găsit a doua familie alături de cumpănași, de oamenii care ne iubesc și îi iubim. Vă mulțumesc și dumneavoastră, membrii Grupului de Facebook «STOP Abuzurilor asupra romanilor: Alături de Cumpănașu». Cei aproape 70.000 de români ne-ați dat puterea mie și Simonei să continuăm lupta, dar și să ducă sarcina cu bine până la sfârșit. Vă iubim! Acum, cu 2 fete și 2 băieți sunt nu doar un tată fericit, ci și un tată împlinit. Îi doresc lui Alexandru doar să fie sănătos, fericit și să se bucure de viață”, a mai scris Alexandru Cumpănașu.