Alți 77 olteni, confirmați cu COVID-19. Două decese, în ultimele 24 de ore

0
598

Grupul de Comunicarea Strategică a raportat, joi, 15 octombrie, pentru județul Olt 77 de cazuri COVID-19, numărul infectărilor urcând la 2.423.

Totodată, au fost înregistrate două noi decese. Este vorba despre o femeie din mediul urban, care s-a testat la cerere, pe 6 octombrie, într-o clinică privată, rezultatul pozitiv fiind primit pe 8 octombrie.

Olteanca a ajuns pe 13 octombrie la Spitalul Municipal Caracal și a murit miercuri, 14 octombrie. Femeia avea și obezitatea, grad III, hipertensiune arterială și hipertiroidie.

Cel de al 89-lea decese este tot al unei femei, de 78 de ani, din mediul rural, aceasta fiind internată pe 27 septembrie la Spitalul Caracal, când a și fost confirmată cu virusul SARS-COV2.

Potrivit DSP Olt, avea mai multe boli asociate, precum: hipertensiune arterială, grad III- forma cu risc vascular mare, regurgitare aortica moderată, regurgitare mitrală moderată. S-a stins pe 14 octombrie, cauza decesului fiind stopul cardiovascular ireversibil, pneumonia și infecția COVID-19.