Marius Oprescu: „Le promit oltenilor că nu îi vom dezamăgi”

1
661

Social democrații olteni au sărbătorit, duminică noaptea, câștigarea Alegerilor locale, PSD reușind să-și impună candidați în majoritatea localităților din județ.

Emil Moț a câștigat un nou mandat în fruntea Slatinei și le-a promis slătinenilor alți patru ani de muncă.

„Vreau să le mulțumesc slătinenilor. A fost o zi grea, dar au fost patru ani de muncă pe care împreună i-am dus, iar acesta este rezultatul. Vor urma încă patru ani de muncă”, a spus Moț.

Marius Oprescu a câștigat detașat un nou mandat în fruntea CJ Olt, acesta precizând că PSD va face majoritate atât în forul județean, cât și în Consiliul local Slatina.

„Am închis campania electorală, o campanie pozitivă, decentă, ne-a fost mai ușor ca alte dăți pentru că am venit în fața oamenilor cu investiții clare pe care le-am făcut, cu obiective clare pentru mandatul următor, iar acest lucru s-a văzut și la urne, am câștigat cele două municipii, am câștigat și Caracalul, dar și orașele Balș, Potcoava, Corabia și Piatra-Olt. Din păcate, am pierdut Scornicești și Drăgănești, dar așa este în viață, sunt localități pe care le pierzi sau le câștigi, totul trebuie privit cu optimism. Legat de comune, vom avea peste 90 de comune pe care le vom câștiga. Eu cred că arată încă o dată că electoratul are încredere în noi, le mulțumesc pentru acest lucru, au dovedit că au încredere în noi. Le promit tuturor oltenilor că nu îi vom dezamăgi, vom continua pe același drum al implementării proiectelor, al modernizării, atât pe fonduri proprii, naționale, dar mai ales atragerea de fonduri europene. Din estimările noastre, vom face majoritate singuri la Consiliul Județean, rezultatele pe orașe dovedesc acest lucru. De exemplu, la primărie, pe Caracal avem 53 la sută ca și procent. Nu cred că vor fi probleme în crearea majorității în Consiliul Județean”, a precizat, duminică noaptea, președintele CJ Olt, Marius Oprescu.

1 COMENTARIU

  1. Nu urasc TIGANII urasc nemernicii care au votat NIMIC pentru copii lor ,astazi va ti batut joc de copii vostrii si sper sa ajungeti ca ei adica NIMICURI

Comentariile sunt închise.