Procurorii olteni, detalii șocante despre modul cum s-a produs crima din Sărăcești

0
1850

Prin ordonanțele din 13 august, procurorii olteni au dispus reținerea inculpaților R.C.N, 21 de ani, din Slatina, a lui C.F, 20 de ani, din Crâmpoia și a lui R.L.G, 16 ani, din Slatina. Toți sunt acuzați că l-au omorât pe bărbatul de 42 de ani, în cartierul Sărăcești din Slatina.

Procurorii au stabilit că în seara zilei de 9 august, în jurul orei 22.00, pe fondul consumului de alcool și discuțiilor contradictorii purtate anterior, inculpații înarmați cu bate au atacat victima pe strada Stejarului din cartierul Sărăcești și au bătut-o cu pumnii, picioarele, bâtele, fără ca aceasta să riposteze, fiind luată prin surprindere.

Scenele de violență descrise de procurori sunt greu de imaginat.

„(…) Inculpații au atacat-o pe victimă în timp ce aceasta se afla în apropierea unui imobil proprietatea sa din Slatina, strada Stejarului, pe drumul public și au agresat-o fizic cu pumnii, picioarele și bâtele pe care le aveau asupra lor, aplicându-i mai multe lovituri, fără ca victima să apuce să riposteze, fiind luată prin surprindere, peste tot corpul, lovituri care au condus în final la decesul victimei, conform concluziilor preliminare întocmite de medicul legist din cadrul SJML Olt”, spun procurorii olteni.

Victima a fost găsită în agonie de fratele său, care a anunțat autoritățile.

„Victima a fost găsită în stare de inconștiență, în apropierea imobilului proprietatea din Slatina, în dimineața zilei de 10 august de către un frate, care a sesizat telefonic organele de urmărire penală. Victima a fost transportată la spital, dar a decedat pe 11 august”, au precizat procurorii olteni.

Cei doi tineri, cel de 20 și 21 de ani, bănuiți de uciderea slătineanului de 42 de ani nu au ocupație și nu au mai comis fapte penale. Celălalt, un băiat de 16 ani, nu are nici el antecedente penale. Procurorii au cerut judecătorului de drepturi și libertăți arestarea preventivă a celor trei pentru 30 de zile.