Un consilier local PNL Slatina a demisionat din cauza lui Mario de Mezzo

4
845

Un ales local PNL din Slatina, și-a depus, luni, demisia din funcția de consilier local, cât și din funcția de vicepreședinte al Biroului permanent municipal, motivând că nu este de acord cu nominalizarea candidaturii lui Mario de Mezzo pentru funcția de primar al municipiului Slatina.

Este vorba despre liberalul Ioan Popa. Decizia acestuia vine pe fondul consultării cu sute de cetățeni din municipiul Slatina, simpatizanți ai PNL, care au susținut că nu îl cunosc pe candidatul MARIO de MEZZO și nu sunt de acord cu această nominalizare, ca urmare șansele ca acesta să ocupe fotoliul de primar al municipiului Slatina sunt foarte mici.

În acest context, Ioan Popa a anunțat că demisionează, începând cu 1 martie, din cele două funcții. Cererea acestuia a fost înaintată atât președintelui PNL Olt, Liviu Voiculescu, cât și președintelui interimar PNL Slatina, Viorel Dumitrescu.

 

4 COMENTARII

 1. Felicitari, dle Popa. Asa procedeaza un,, sindicalist,, corect cu sine insusi dar si cu colegii de serviciu si cetatenii mun. Slatina.
  TREBUIE SA AVEM UN PRIMAR DEMN, ONEST, PROFESIONIST SI IUBITOR DE OAMENI SI DE DUMNEZEU.
  Il asteptam de oriunde ar veni!
  Dle Voculescu, risti foarte mult sustinand pe cine cetatenii nu-l vor vota!
  Poate chiar functia de presedinte al PNL Olt.
  ITI PASA DE CETATENII MUN. SLATINA si ai judetului Olt sau NU?
  Cum vrei….dar asa vom vota!

 2. Pnl Olt a devenit odata cu instalarea in scaunul de presedinte a lui Voiculescu un partid de fosti militieni,corupti si cu dosare penale pe rol… Incredibil cum acest fost militian isi bate joc de atatia oameni!! Va plati scump Pnl Olt pentru acest Voiculescu! Pacat!!!

 3. Cel mai corupt,ipocrit si oportunist partid este si ramane PSD.Acum cand vad ca moartea cu coasa da tarcoale Romaniei,PSD promite că va sprijini în Parlament orice proiect de lege necesar protejării populaţiei de o eventuală epidemie de coronavirus. Social-democraţii au cerut Guvernului să trimită repede lista actelor normative necesare prevenţiei.

 4. Partidul mafiotilor,,pendeleul ,in frunte cu ranjitul mafiot analfabet GHINION , adunatura de ebe care a adus coronavirusul in romanica .Dupa doua luni de la aparitia coronavirusului acesti mafioti inca dorm ,unii dintre pendelistii ratati nu mai stiu pe unde sa fuga .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here