Serviciul de Ambulanță Olt face angajări

0
759

Serviciul de Ambulanţă Olt organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a nouă funcții contractuale de execuție, vacante.

Este vorba despre un post de economist specialist I A, un post de casier, un post de asistent medical principal Nutriție și dietetică, un post de consilier juridic debutant, un post de asistent medical (PL), trei posturi de asistenți medicali principali (PL) și un post de îngrijitoare.

Candidaţii care doresc să ocupe aceste posturi trebuie să aibă: diplomă de licență în specialitatea postului și șase ani și șase luni vechime în specialitate, pentru postul de economist specialist l A; diplomă de bacalaureat și șase luni vechime în activitate, pentru postul de casier; diplomă de licență în specialitate, pentru postul de consilier juridic debutant; diplomă de școală sanitară postliceală, minimum 5 ani vechime în specialitate, adeverința de grad principal și autorizație de libera practică, pentru postul de asistent medical principal medicină generală studii postiiceale; diplomă școală sanitara postliceală
certificat grad principal, certificat specializare Nutriție și dietetică, cinci ani vechime în specialitate și autorizație de liberă practică, pentru postul de asistent medical principal Nutriție și dietetică cu studii PL; diplomă școală sanitară postliceală, șase luni vechime în specialitate și autorizație de liberă practică, pentru postul de asistent medical medicină generală cu studii PL; certificat absolvire școală generală, pentru postul de îngrijitoare.

Termenul limită de depunere a dosarelor este 27 decembrie 2019, ora 15.00. Proba scrisă a examenului va avea loc pe 30 ianuarie 2020.

Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul Serviciului de Ambulanţă Olt, situat în Slatina, strada Aleea Tineretului, numărul 1A, telefon 0249/43.33.02, interior 231.