Doi bărbați din Olt, arestați pentru tâlhărie

0
349

Doi bărbați în vârstă de 30 si 59 ani, din orașul Corabia, au  fost reținuți de polițiștii din cadrul Poliției orașului Corabia, și ulterior arestați preventiv, ei fiind bănuiți de săvârșirea infracțiunii de tâlhărie.

Luni 9 decembrie, în jurul orelor 11.45, un bărbat de 31 de ani, din orașul Corabia, județul Olt, a sesizat faptul că, în timp ce se afla pe Drumul Județean 543 pe raza localității, doi bărbați l-ar fi fost deposedat prin violență de un cal și o căruță, după care cei doi au plecat într-o direcție necunoscută.

În urma cercetărilor efectuate de polițiștii din cadrul Poliției orașului Corabia, au fost identificați cei doi bărbați cu vârstele de 59 și 30 de ani, ambii din orașul Corabia, județul Olt, bănuiți de comiterea faptei. Față de aceștia, s-a dispus punerea în mișcare a acțiunii penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie, iar în ziua de 11 decembrie  au fost reținuți pentru 24 de ore, fiind depuși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliției Județean Olt”, a precizat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliției Județean Olt, agentul șef de poliție Cristian Grigorescu.

În cursul zilei de 12 decembrie, cei doi bărbați au fost arestați preventiv pentru o perioadă de 30 de zile.