Caracaleanul Adrian Chesnoiu nu mai este șef la AFIR

3
1549

Șeful Agenţiei de Finanţare a Investiţiilor Rurale (AFIR), caracaleanul ADRIAN IONUȚ CHESNOIU, va fi delegat prin Ordin al ministrului agriculturii și dezvoltării rurale la Banca de Resurse Genetice Vegetale pentru Legumicultură, Floricultură, Plante Aromatice și Medicinale Buzău, pentru coordonarea activității și dezvoltarea unei noi strategii de dezvoltare a Băncii.

Potrivit AFIR, delegarea se face începând cu data de 13 decembrie 2019.

„Vă mulțumesc tuturor pentru activitatea desfășurată împreună, pentru implicarea si profesionalismul de care am dat cu totii dovadă în acești 3 ani! Rămân în continuare directorul general, dar pentru moment s-a considerat că datorită performanțelor avute voi aduce un plus de valoare agriculturii românești prin delegarea la Banca de Resurse Genetice Vegetale pentru Legumicultură, Floricultură, Plante Aromatice și Medicinale Buzău.
Ca atare, mă simt onorat și mândru că astăzi conduc cea mai importantă Agenție din cadrul MADR, că împreună am adus România de la locul 24 pe locul 3 în Europa ca nivel de absorbție și vă doresc să avem în continuare cel puțin aceleași rezultate remarcabile ca cele obținute împreună! Vă urez Sărbători Fericite și Binecuvântate!”
a ținut sa precizeze ADRIAN CHESNOIU, director general AFIR.

 

3 COMENTARII

  1. Felicitari ptr rezultate! A facut lucruri minunate, a casat masinile agentiei cu 90. 000 de km la bord si le-a dat primariilor din Olt, si-a luat subordonatii sa voteze la europarlamentare in Studina, a detasat de la fel de fel de sereleuri de partid tot felul de nulitati, a tracasat persoanele incomode din agentie cu gasca de militieni de la asa zis-ul control intern. Acum chipurile rezista in apararea valorilor stangii romanesti ca sa-i faca dovada fidelitatii lui nen-so Sandu de la comisia de agricultura in speranta ocuparii unui loc eligibil. Este o lichea care la varsta lui se crede cavalerul dreptatii si care in umbra unor lucruri care erau sarcini de munca se inpauneaza

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here