Olimpicii Oltului și profesorii lor, recompensați de CJ Olt

6
714

Olimpicii Oltului și profesorii lor vor fi recompensați de Consiliul Județean (CJ). Prin premierea elevilor și cadrelor didactice se răsplătește efortul depus de aceștia în obținerea de rezultate excepționale la olimpiadele școlare de specialitate etapa județeană, națională sau internațională.

Festivitatea de premiere a olimpicilor olteni va avea loc, joi,12 decembrie, începând cu ora 14.00, în sala de spectacole a Palatului Copiilor „Adrian Baran” din Slatina.

Evenimentul este organizat de către Consiliul Județean Olt, în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Olt, şi presupune acordarea a 648 de premii, în valoare totală de 184.500 lei, elevilor şi profesorilor îndumători, care au reuşit rezultate deosebite la etapele judeţene, naţionale sau internaţionale ale olimpiadelor şcolare de specialitate.

 

6 COMENTARII

 1. Ce este interesant,este faptul ca acesti tineri cand vor avea drept de vot pentru alegerile locale si parlamentare,niciunul dintre ei nu vor vota niciodata cu PSD.Oricum,in ritmul cum sunt prinsi cei din PSD cu mana pe banii publici,in mod sigur,PSD o sa dispara de pe scena politica..
  Art. 46. – (1) Un partid politic se dizolvă pe cale judecătorească în următoarele condiţii:

  a) când se constată încălcarea prevederilor art. 30 alin. (7) şi ale art. 37 alin. (2) şi (4) din Constituţie, de către Curtea Constituţională, precum şi ale art. 3 alin. (3) şi (4) din prezenta lege;
  b) când scopul sau activitatea partidului politic a devenit ilicită ori contrară ordinii publice;
  c) când realizarea scopului partidului politic este urmărită prin mijloace ilicite sau contrare ordinii publice;
  d) când partidul urmăreşte alt scop decât cel care rezultă din statutul şi programul politic ale acestuia;
  e) ca urmare a inactivităţii constatate de Tribunalul Bucureşti conform art. 47 alin. (1);
  f) ca urmare a neîndeplinirii obiectivelor stabilite la art. 1 şi 2, constatată de Tribunalul Bucureşti conform art. 48;
  g) ca urmare a aplicării art. 26.
  (2) Cererea de dizolvare se adresează Tribunalului Bucureşti de către Ministerul Public şi se soluţionează potrivit normelor de procedură stabilite la art. 26 alin. (2)-(5).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here