6.3 C
Slatina
sâmbătă, ianuarie 25, 2020
Acasă Actualitate Urmează concedieri masive

Urmează concedieri masive

3
1048
Va fi un adevărat măcel. Urmează concedieri masive în mai multe domenii din statul român. S-a aflat și cine sunt cei luați la țintă de un ministru important din Guvernul Orban. Acesta a anunțat ce urmează să se întâmple.

Vin vremuri grele pentru mai mulți bugetari. Va fi un adevărat măcel, aceștia vor rămâne fără loc de muncă. Este anunțul noului ministru al Finanțelor Publice, Florin Cîțu. Acesta a anunțat disponibilizări masive în sectorul bugetar. Dezvăluirile acestuia vin după ce rectificarea bugetară a devoalat găuri imense în bugetul de stat.

Urmează concedieri masive

Florin Cîțu a anunțat cine vor fi cei eliminați din aparatul bugetar. Este vorba despre leneși, dar și cei promovați pe criterii politice.

„Vom vedea ce se va întâmpla. Vom face o analiză. Se va face un audit. Vom reorganiza ministerele. (…) Disponibilizările se fac după audit. Așa cum am mai zis…Cei care sunt neprofesioniști, leneșii, cei promovați în funcții pe criterii politice, acolo sigur se va umbla. Asta nu înseamnă disponibilizări, înseamnă o reparare a situației, pentru că au fost populate foarte multe funcții cu politruci”, a spus Florin Cîțu la Antena 3, întrebat dacă urmează ca o parte din români să fie dați afară.

Sursa: capital.ro

3 COMENTARII

 1. PSD a dat, PSD a luat, Dragnea fie lăudat!
  Erau de asteptat aceste concedieri,deoarece doi oameni de baza ai PSD,fostul ministru de Finante,Eugen Teodorovici si fostul consilier guvernamental , Romeo Borza ,au anuntat aceste masuri inca din perioada Guvernului Dancila. Dar pentru o buna informare si edificare a cititorilor acestui ziar,am sa redeau declaratiile respective ale celor doi politicieni.
  ”Cu ocazia rectificării bugetare, vom veni şi cu un plan de măsuri pe care să îl prezentăm doamnei prim-ministru şi guvernului pentru a fi asumat. Sunt măsuri nu pentru că nu sunt bani, sunt măsuri de bun simţ, indiferent dacă ai sau nu ai bani”.
  ,,Şi atunci, eu ca ministru de Finanţe, spun aşa: poate ministerul acesta are o structură supradimensionată, poate numărul de ministere este foarte mare, poate numărul de secretari de stat este foarte mare, secretari de stat care aduc după sine şi cabinete de consilieri, cheltuieli în lanţ. Nu e normal că trebuie să le spunem să fie aliniate la situaţia actuală? Este exact ceea ce spun”, Eugen Teodorovici,fost ministru de Finante in Guvernul Dancila

  Alta declaratie cu referire la concedieri a fost facut de Romeo Borza.
  Viorica Dancila l-a dat afara pe Remus Borza, care ocupa din 30 mai 2019 functia de consilier onorific al premierului pe probleme economice, reforma si fiscalitate,exact dupa ce a facut aceste declaratii:
  ,,Am crescut veniturile in sectorul bugetar, cred ca suntem singura tara din lume care plateste mult mai bine salariatii din sectorul public decat pe cei din sectorul privat. Trebuie sa gestionam 800.000 de bugetari, am gonflat foarte mult administratia.

  Si la Guvern trebuie sa mai reducem din ministere. Mai rarut e mai dragut. E mai eficient, mai raman bani sa facem si o fabrica in Romania”, a spus Remus Borza.

  Deputatul Remus Borza a fost numit pe 30 mai consilier onorific al premierului. Anterior, el se inscrisese in PSD.

  Borza fost exclus din ALDE in 2017, dupa ce a votat impotriva motiunii de cenzura a PSD prin care a fost demis Guvernul Grindeanu.
  Asadar,aceste masuri de reducere a personalului bugetar din Romania erau planuite de PSD,dar unii dintr liderii judeteni au facut presiuni asupra doamnei Viorica Dancila sa nu se actioneze in directia respectiva,deoarece masurile ar fi afectat din oamenii impusi de baronii rosii in toate institutiile Statului ,respectiv sotii,sotiile,copiii,nepotii,neamurile,prietenii,amantele si clientii politici ai PSD.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here