Matra Scorniceşti, profit net de peste 18 miliarde ROL. Vezi topul câştigurilor celor mai tari firme din oraşul Scorniceşti

0
1034

Cele mai profitabile firme cu sediu social în Scornicești care susțin bugetul local al oraşului au avut în 2018 un profit net cumulat în valoare de peste opt milioane RON (80 miliarde ROL), conform datelor oferite de către Oficiul Registrului Comerţului de pe lângă Tribunalul Olt, la solicitarea Gazeta Oltului, din situaţiile financiare obţinute de la Ministerul Finanţelor Publice. 

Primul loc în ierarhia celor mai tari firme din orașul Scornicești este ocupat de Matra SRL al cărui domeniu de activitate este fabricarea produselor din carne (inclusiv din carne de pasăre) cu un profit net de 1.811.044 RON. Poziția a doua în clasament este ocupată de Agrosuin Prest SRL firmă specializată în cultivarea cerealelor (exclusiv orez), plantelor leguminoase şi a plantelor producătoare de seminţe oleaginoase cu un câștig net obținut în 2018 de 1.415.944 RON. Agro-Dumprimex SRL, societate care are ca obiect de activitate cultivarea cerealelor (exclusiv orez), plantelor leguminoase si a plantelor producatoare de seminte oleaginoase s-a clasat anul trecut pe poziția a treia cu un câștig net de 978.108 RON. Pe locul patru în topul celor mai tari investitori, după profitul net se află Agronef Gică Florin SRL societate care se ocupă cu turnarea metalelor neferoase ușoare cu un câștig de 711.232 RON.

Locul cinci în topul firmelor cu cele mai mari profituri din 2018 este ocupat de Product Nefer SRL care are ca domeniu de activitate turnarea metalelor neferoase ușoare. Firma a obținut anul trecut anul trecut un profit net de 656.121 RON. Pyp Hot Tuning SRL, societate care se ocupă cu întreținerea și repararea autovehiculelor a ocupat locul șase cu un profot net de 596.750 RON. Locul șapte este ocupat de Expres SRL- societate care se ocupă cu cultivarea cerealelor (exclusiv orez), plantelor leguminoase si a plantelor producătoare de semințe oleaginoase care în 2018 a avut un profit net de 554.504 RON. Locul opt în ierarhie este deținut de Nelfida SRL, care are ca obiect de activitate turnarea metalelor neferoase ușoare a obținut anul trecut un profit net de 487.806 RON. Pe penultima poziție în top zece se află Romdencor SRL- creșterea porcinelor, care a obținut un câștig net de 446.744 RON.

Topul se închide cu societatea Suinscorni SRL care se ocupă cu creșterea porcinelor cu un profit net obținut anul trecut de 446.202 RON. „ Profitul net cumulat înregistrat de primii zece profesionişti din Registrul Comerţului Olt, cu sediul social în Scornicești, conform datelor din 9.433 situaţii financiare pentru anul 2018 obţinute de la Ministerul Finanţelor Publice și preluate în registrul comerțului a fost de 8.104.455 RON”, a precizat Claudia Liana Jurge, directorul Oficiul Registrului Comerţului de pe lângă Tribunalul Olt. În edițiile următoare vom reveni și cu topul celor mai tari firme din orașele Potcoava, Piatra Olt și Drăgănești Olt.