Marius Oprescu: „Cred într-o revigorare rapidă a PSD și acest lucru ni-l vor demonstra rezultatele”

10
379

Preşedintele executiv al PSD, Marius Oprescu, a declarat, joi, că era nevoie de o resetare a partidului, și că este foarte bine că acest lucru s-a făcut imediat, prin numirea unei conduceri interimare a formaţiunii politice, după ce candidatul PSD a pierdut alegerile prezidențiale. Liderul social democrat crede că, deși perioada până la alegerile locale este foarte scurtă, PSD-ul va avea forța necesară să-și revină, iar rezultatele vor demonstra acest lucru.

Așa cum am spus încă din noaptea alegerilor, PSD avea nevoie de o resetare și este foarte bine că acest lucru a început foarte repede. Conducerea este, în acest moment, una colectivă aleasă interimar până la un nou Congres care am înțeles că va avea loc în februarie. Este foarte bine că s-a început această reformă în PSD. Aveam nevoie de ea. Este timpul foarte scurt până la alegerile locale și cred într-o revigorare rapidă a PSD și acest lucru ni-l vor demonstra rezultatele. Eu sunt optimist”, a declarat acesta.

Oprescu a mai precizat că ușa partidului este deschisă pentru toată lumea care dorește să ajute la reconstrucția stângii din România.

„În ceea ce priveşte organizaţia Olt, această uşă deschisă, care în anumite momente n-a existat la centru, aici a fost tot timpul. Nu există cetăţean din Slatina sau om politic care a dorit să vină alături de noi şi să nu-l fi primit. Mai departe, evoluţia acestuia în cadrul organizaţiei depinde doar de el, de cât de mult vrea să se implice şi să muncească şi ce valoare are ca om”, a spus președintele executiv al PSD Olt

Politicianul a mai afirmat că managementul PSD, din ultimul an și jumătate, a fost unul greșit, iar liderii de la Olt au semnalat acest lucru de fiecare dată.

Au fost niște conduceri ale partidului cu care noi nu am fost de acord. Nu ca și conduceri, ci a modului de gestionare și management al partidului. Am spus aceste lucruri din momentul respectiv. Nu este vorba despre o epocă care s-a încheiat. Cred că este momentul să înțelegem din rezultatul alegerilor europarlamentare și prezidențiale că deciziile  din ultimul an și jumătate, au fost greșite și atunci dacă nu înveți nimic din greșelile pe care le-ai făcut atunci înseamnă că ai o problemă”, a adăugat Marius Oprescu.

Liderul social democrat a mai subliniat că PSD poate redeveni partidul puternic de stânga.

Cred că România are nevoie de un partid de stânga, un partid puternic și serios, iar PSD poate deveni acel partid pentru că a mai fost. Dar, din păcate, prin conduceri succesive greșite, acest lucru a fost dus la un moment dat în derizoriu. Sunt foarte multe organizații care erau considerate fiefuri PSD și care au fost pierdute la scor. Cred că trebuie făcută o analiză astfel încât să știm unde s-a greșit și ce trebuie făcut astfel încât aceste organizații să nu se mai afle în această situație”, a concluzionat Oprescu.

.

10 COMENTARII

 1. .Oprescule, asta să-i spui lui mutu de la manutanţă ca PSD-ul se reformează... Lichelele PSD-iste nu se reformeaza,ci se regrupeaza.

  Derbedeul asta ,,alcoolizat,, si demagogul sef al PSD Olt ,Oprescu,are fi cazul sa taca si sa stea cuminte in banca lui.Dupa ce ca vreme de 30 de ani nu v-ati interesat de soarta oltenilor si al romanilor de pretutindeni, voi,cu tupeul caracteristic, v-ati facut averi din miliardele furate din banul public si v-ati pus in toate institutiile familiile,neamurile,prietenii si slugile voastre din partid,acum aveti si nesimtirea sa iesiti in fata oltenilor cu minciuni si diversiuni specifice conunistilor.
  Faptele voastre de golani si hoti la drumul mare va contrazic..PSD-ul are cei mai multi condamnati si suspecti de coruptie si inca sunt multe dosare pe rol…Incepand cu pionerul coruptiei ,Adrian Nastase si cu toata gasca infractionala bine organizata ascunsa sub sigla PSD din toate orasele si catunele Romaniei.v-ati batut joc de un popor intreg,saracindu-l si platindu-l cu salarii de mizerie,determindu-i sa plece din tara in cautarea unui trai mai bun…De ce oare cei din Diaspora au votat cu Iohannis intr-o proportie covarsitoare de 93,97 la suta din voturi,in timp ce Viorica PSD-ului a obtinut doar 6,02 la suta?Nu cumva din cauza proastei politici sociale,economice si financiare aplicata de PSD vreme de aproape 30 de ani de ?!
  Adevarata reforma in Romania nu se face schimband un hot cu un alt hot,un diletant cu un alt diletant,ci adevarata reforma se face de la temelia Statului Roman ,cu forma de guvernamant,respectiv cu revenirea noastra la forma de guvernamant traditionala si crestina:monarhia constitutionala,cea care ne-a consacrat ca natiune,deoarece republica s-a instaurat impotriva vointei poporului roman.Dar asta ramane sa decida poporul roman,deoarece cand aud despre reinstaurarea monarhiei,cozile de topor al regimului comunist si toate lichelele din institutiile Statului Roman incep sa intre in fibrilatii si unii fac si apoplexie..
  Fiti convinsi,voi lichelelor comuniste ascunse dupa sigla PSD,ca sangele varsat de tineri in 16-22 Decembrie 1989 nu a fost varsat in zadar.In zadar este efortul vostru de a revenii la putere…Asta trebuie sa stii si tu Oprescule…ca cei tineri din Decembrie 1989 au strigat :Fara comunisti!

 2. Se vede ca esti facut dupa chipul si asemanarea lichelelor pesediste,deoarece un pesedist se cunoaste dupa fapte ca este o lichea eterna..Indeobste, este considerat lichea orice individ activ in producerea răului altuia de dragul binelui propriu. O lichea nu stă prea mult pe gânduri când e vorba de a-şi construi căpătuiala pe nenorocirea semenului său. Licheaua psedista este infractorul lumii morale de ieri,de azi si de maine…Asadar,asa vor muri pesedistii..ca niste lichele!

 3. Se vede ca esti facut dupa chipul si asemanarea lichelelor pesediste,deoarece un pesedist se cunoaste dupa fapte ca este o lichea eterna..Indeobste, este considerat lichea orice individ activ in producerea răului altuia de dragul binelui propriu. O lichea nu stă prea mult pe gânduri când e vorba de a-şi construi căpătuiala pe nenorocirea semenului său. Licheaua psedista este infractorul lumii morale de ieri,de azi si de maine…Asadar,asa vor muri pesedistii..ca niste lichele!

 4. Focar de pestă porcină africană muşamalizat o săptămână, în localitatea în care directorul DSVSA Olt,Florin Veronel Bolborea, nepot al lui Paul Stănescu, are o fermă de porci….

 5. Asa este Oprescule pai voi in Olt va revigorati ca la cat de prosti sunt olteni nu trebuie sa faceti nimic pentru ei , doar sa la spuneti ca nu le mai dati pensia si gata va voteaza . Sau un litru de ulei ca mai prosti ca n sudul tarii nu cred ca exista cineva si sper va PNL ul sa nu faca nimic pentru OLT decat o granita sa nu se ia prostia si la ceilalti adevarati romani care gandesc pentru viitorul copiilor

 6. ,,Partidul lui Ion Iliescu, metamorfozat sub mai multe denumiri, sub hainele căruia cadrele fostului partid comunist și ale Securității au paralizat România, pare să fi ajuns la sfârșit. Paradoxul este că acest început de final vine de la o greșeală impardonabilă prin care candidatul la alegerile prezidențiale nu și-a depus mandatul imediat după anunțarea propriului eșec în alegeri. Nu aberanta resetare a României invocată de Klaus Iohannis, a României, este aceea care trimite la gunoi fostul partid totalitar metamorfozat, ci starea de fapt a țării. PSD s-a dovedit a fi incapabil să apere legalitatea, transformând instituțiile statului într-o rezervă uriașă contra intersului public. Reformele privind România au fost minimalizate până la grotesc prin invocarea austerității. Partidul lui Ion Iliescu sfârșește tardiv, după 30 de ani de subminare națională. Sfârșitul PSD-ului vine și pe fondul denunțării statului paralel, situație care i-a asigurat premizele sinuciderii asistate.,,

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here