PAUL STĂNESCU: „Vom merge în fiecare judeţ să vedem din ce cauză am avut rezultate slabe”

0
571

Situaţia din organizaţiile judeţene ale PSD care au obţinut rezultate mai slabe la alegerile prezidenţiale va fi discutată în perioada următoare împreună cu conducerea interimară a partidului, a declarat, în noaptea de marţi spre miercuri, secretarul general interimar al PSD, Paul Stănescu, informează Agerpres.

„Ne vom întâlni împreună cu conducerea interimară şi vom sta de vorbă cu fiecare organizaţie în parte, asta vom face în următoarea perioadă, după ce tăiem porcul, până să tăiem şi porcul. Vom merge peste tot, în fiecare judeţ, vom sta de vorbă şi vom face analize aşa cum trebuie să vedem din ce cauză am avut şi rezultate mai slabe. E de discutat lucrul acesta, e o analiză mai complexă”, a afirmat Stănescu.

Acesta a făcut această precizare în contextul unei întrebări referitoare la preşedinţii de organizaţii judeţene care nu şi-au atins target-ul la care s-au angajat în aceste alegeri prezidenţiale.

Stănescu a adăugat că toate deciziile majore până la congres vor fi luate în Comitetul Executiv Naţional.

„Astă-seară, PSD a dat dovadă de maturitate, conducerea unui partid este un sport de echipă şi aşa trebuie să funcţioneze. (…) Toate deciziile majore din partid au fost luate în Comitetul Executiv Naţional. Pe perioada interimară, împreună cu domnul preşedinte Ciolacu, cu toată echipa interimară, toate deciziile majore până la Congres vor fi luate în Comitetul Executiv Naţional”, a spus Stănescu.

Sursa: bursa.ro