Dezastru pentru Dăncilă, dezastru pentru PSD

8
970
Mai este o oră până la închiderea urnelor în România, dar, conform informațiilor pe care le avem din sursă sigură, privind sondajul pe care il face televiziunea Antena3, am aflat că la această oră în România votul ar fi cam așa: 65% Iohannis – 35% Dăncilă.
În această situație, luând în calcul că diaspora a votat masiv și că votul lor reprezintă cel puțin 9 procente din prezența la vot și faptul că Iohannis are aproximativ 80% din voturile celor plecați în afara țării, credem că în final va fi un procent de 72% la 28%.
În orice caz, rezultatul va fi sub 30% pentru Dăncilă. Dacă se va întâmpla acest lucru, suntem convinși că va fi noaptea cuțitelor negre la sediul PSD. Dacă Viorica Dăncilă nu își va da demisia de la fruntea partidului, în mod cert membrii o vor cere.
Printre cei care sunt prezenți astăzi la sediul PSD și vor cere capul lui Dăncilă este și senatorul de Olt Paul Stănescu.
Vom urmări cu multă atenție ce se va întâmpla în această noapte la București, pentru că este un moment critic pentru acest puternic partid, care a coborât la un nivel incredibil. Niciodată în istoria lui nu s-a întâmplat ca la prezidențiale să obțină un procent atât de mic.
Au pierdut cu Băsescu, Constantinescu sau cu Iohannis la primul mandat la diferențe foarte mici. De data asta, valoarea lui Dăncilă și-a spus cuvântul. Aceasta a reușit să tragă partidul în jos precum trage un pietroi pe un om care vrea să se sinucidă.
Dacă nu se va reforma, PSD riscă să aibă soarta PNȚCD. Trebuie de urgență ca cineva capabil și pregătit să preia conducerea. E foarte important ca ei să atragă de partea lor diaspora. Cele 10 procente pe care le poate aduce diaspora la alegerile generale vor fi hotărâtoare în următorii ani. Principala preocupare pe care trebuie sa o aiba psd. Dăncilă și Dragnea nu au reușit decât să îndepărteze diaspora prin modul în care au organizat alegerile trecute și prin comportamentul lor. ”Ăștia” s-au mobilizat mai mult pentru că s-au simțit jigniți atunci când candidatul la președinție, fost premier și președinte PSD i-a tratat cu lipsă de respect.

8 COMENTARII

 1. Esti firesc ca acest partid de sorginte comunista,PSD-ul sa fie desfintat de Parlamentul Romaniei,deoarece acest partid al comunistilor a venit la putere prin lovitura de Stat din Decembrie 1989.Au ajuns la putere prin diversiune, crima si minciuna.Sa nu uitam cum s-a comportat Ion Iliescu vis-a-vis de partidele istorice PNTCD si PNL,respectiv cum a fost umilit Regele Mihai I.Pentru excluderea acestui partid din viata politica si admnistrativa a Romaniei exista dovezi clare…Rechizitoriul Parchetului Militar demonstrează că în decembrie 1989 în România a avut loc o lovitură de stat,respectiv diversiunea din 13-15 iunie 1990.Dar in plus,se adauga si Raportul SRI cu privire la actele de coruptie sub obladuirea PSD-ului..
  Asadar,din acest moment ar fi cazul sa taca cei care conduc si sustin acest partid al cozilor de topor al regimului comunist:activistii PCR,tortionarii,informatorii Securitatii Statului,securisti,militieni si copiii lor..

 2. Stanescu face exact ce a facut Dancila…Lupta lui Dancila nu a fost pentru partid,ci pentru interesul ei personal,respectiv a vrut sa isi pastreze puterea,privilegiile si influenta….Dancila a vrut sa le demonstreze baronilor ca ea scoate un scor peste scorul partidului…Asa si Stanescu…lupta pentru interesul lui si al neamurilor…Dar degeaba..PSD=ul dispare incetul cu incetul…

 3. Rugati-l pe Smedescu sa va scrie un articol despre cum psd si veorica salveaza Rromania.
  Spurcatilor! Votati de 30 de ani aceleasi jigodii si v-ati trezit acum ca Veorica si psd sunt hotii absoluti, impostura si prostia politica.
  Psd merita sa se duca la lada de gunoi a istoriei cu smedescu pe post de bocitoare a prohodului.
  Jurnalisti de 2 bani, agramati si supusi partidului.
  Asta e Rromania ( scrisa cu 2 rr)

 4. Cum puteati crede ca aceasta mamaie cu coc va putea castiga alegerile ? Ne-am pierdut mintile sa alegem o asemenea femeie care nu stia ce sa mai faca ca sa castige , sa tina o bIrocratie stufoasa , habar nu are de politica si asta s-a vazut , cum sa aleaga intelectualii un astfel de specimen , pai trebuia sa plecam din aceasta tara cu o asemenea rusine care a implicat in jocul ei murdar chiar si familia ei , romanii si-au dat seama de prostia ei , de minciunile ei , de tipete de disperare , era jignitor pentru noi sa o alegem . Acum sa isi faca bagajele si sa uitam cu totii de ea.

 5. Din punct de vedere moral si juridic,acest partid de sorgine comunista,PSD-ul de azi, nu trebuie sa existe in viata sociala,politica si admnistrativa a tarii,deoarece a venit si s-a mentinut la putere prin minciuna,diversiune,crima si coruptie.Rechizitoriul Parchetului Militar scoate in evidenta lovitura de Stat din decembrie 1989 condusa de Ion Iliescu cu sprijinul Armatei Romane.Prima dată, FSN a anunțata prin vocea lui Ion Iliescu, ca FSN nu este un partid politic și ca nu va nominaliza candidați pentru alegerile care urmează.Al motiv pentru scoaterea PSD in afara legii ,a fost faptul cand fortele de ordine conduse de presedintele FSN-ului, parintele ideologic al PSD,susținute de mineri, au intervenit în forta impotriva protestatarilor din Piața Universității și a populației civile. A fost considerată cea mai sângeroasă, cea mai brutală ca stil și anvergură dintre toate acțiunile minerilor..Alt motiv pentru eliminarea PSD este faptul ca acest partid este o grupare infractionala bine organizata in toata tara.In acest sens,raportul SRI scoate in evidenta rolul jucat de PSD in coruptia din Romania.Majoritaea functtionarilor publici sut urmasii cozilor de topor al regimului comunist,dar si sotii,sotiile,copiii,neamurile,prietenii si clientii politici ai PSD,respectiv:activisti PCR,tortionari,informatori ai Securitatii Statului,securisti si militieni.
  Din cei 40 de sefi de Consilii Judetene, 7 PSD-isti au ori au avut probleme cu legea (Adrian Duicu, Mircea Cosma, Nicusor Constantinescu, Ion Prioteasa, Gheorghe Bunea Stancu, Marian Oprisan, Constantin Nicolescu,Nicusor Constantinescu plus Liviu Dragnea ,dar si suspecti de coruptie Paul Stanescu si . Adica aproape 20% din totalul sefilor de CJ-uri.
  In Parlament, statistica e infioratoare: Din cei 11 parlamentari trimisi in judecata, 7 sint de la PSD; din cei 17 parlamentari urmariti penal, 13 sunt de la PSD. Si statistica nu-i include pe condamnatii Adrian Nastase ori Catalin Voicu, dar nici lotul Microsoft sau lotul Padurilor (Ecaterina Andronescu, Ilie Sarbu, Viorel Hrebenciuc, Dan Sova).
  Mai sint si primarii de mari orase: Radu Mazare (Constanta) si Constantin Boscodeala (Buzau),Darius Valcov(Slatina) Minel Prina(Slatina) europarlamentarii Dan Nica sau Adrian Severin.
  La nici un partid nu am vazut ceea ce un PSD-ist de frunte (Ioan Rus) numea „un grup infractional bine organizat”.
  Cazurile Microsoft, devalizarea padurilor din Bacau, presupusul trafic de influenta Hrebenciuc – Sova – Mitica Iliescu arata un partid mincat pina la ultimele celule de cancerul coruptiei, cancerul denuntat dur de fostul secretar de Stat american, Victoria Nuland.
  Sa nu uitam cum a incerca PSD sa modifice legile ca să controleze Justitia in Romania..
  Ieri acest partid corupt si diletant a pierdut alegerile prezidentiale,dar a pierdut si ultima sansa…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here