Liviu Dragnea, în urmă cu câteva minute: ”Paul Stănescu nu mi-a răspuns la telefon”

0
1255

În urmă cu câteva minute, Liviu Dragnea, președintele PSD, la o întrebare pusă de reporterul de la România TV referitoare la relațiile pe care acesta le are cu Paul Stănescu, liderul PSD a răspuns tranșant:

”Pe Paul Stănescu l-am sunat înainte de ședința CEx, de mai multe ori. Nu mi-a răspuns. De atunci eu nu am mai vorbit cu el. Nu l-am sunat, nu m-a sunat. Deci relația mea cu Paul Stănescu asta este.”

După cele declarate de liderul PSD se pare că între Paul Stănescu, președinte PSD Olt, și Liviu Dragnea, relațiile sunt încă înghețate.

Mulți au crezut că după acel ”puci” recent, lucrurile la nivel național între gruparea condusă de primarul municipiului București, Gabriela Firea, și Paul Stănescu și aripa PSD condusă de Liviu Dragnea, lucrurile vor intra pe un făgaș normal. Câtuși de puțin, din cele declarate de Dragnea, se pare că lucrurile nu s-au schimbat și că după ziua de 8 octombrie, după referendum, lucrurile se vor limpezi: fie Dragnea va fi un condamnat politic și atunci gruparea Firea va prinde mai multă putere, fie că respectiva condamnare va fi amânată și vor începe repercusiunile față de grupul ce s-a răzvrătit împotriva lui.

Pavel Calciu