CSM Slatina și Vedița Colonești, ultimele apariții pe teren propriu

0
132

Vineri, sunt programate jocurile etapei a XIV-a, a Ligii a III-a de fotbal. Cu începere de la ora 14:00, pe 8 terenuri din țară se vor desfășura următoarele meciuri:

Progresul Spartac vs. CSM Alexandria

SR Municipal Brașov vs. FC Astra II

FC Pucioasa vs. Tractorul Cetate

CS Blejoi vs. Sporting Roșiori

Flacăra Moreni vs. CS Balotești

FC Voluntari 2 vs. U Craiova 2

Echipele județului Olt, prezente în această competiție vor evolua pe teren propriu. CSM Slatina va primi vizita echipei Unirea Bascov, grupare aflată pe poziția a patra a clasamentului cu 22 de puncte. Slătinenii care se află în luptă directă pentru promovarea în Liga a II-a nu trebuie să facă pași greșiți în acest joc, toate cele trei puncte fiind necesare pentru continuarea cursei de promovare. În etapa trecută, oaspeții au învins la limită (3-2), echipa din Colonești, care se află sub comanda unui nou antrenor, Bobi Verdeș.

În celălalt joc din județ, Vedița Colonești va întâlni formația Cetate Râșnov aflată și ea în partea superioară a clasamentului (locul 6), în timp ce gazdele se află pe poziția a 8-a cu 20 de puncte.

Sperăm ca cele două echipe oltene să aibă evoluții bune, iar victoria să le aparțină pentru o vacanță cât mai liniștită.