Paul STĂNESCU: ”PSD Olt a obținut la acest scrutin un important scor electoral pentru care țin să mulțumesc cetățenilor noștri”

2
297

”PSD Olt a obținut la acest scrutin un important scor electoral pentru care țin să mulțumesc cetățenilor noștri, care ne-au acordat, din nou, un vot masiv de încredere.

Prezența, într-un număr atât de mare, ne arată că oltenii au conștientizat importanța participării la vot, iar rezultatul reprezintă încă o dovadă de susținere,  manifestată prin alegerea într-o proporție covârșitoare a candidatului PSD la alegerile prezidențiale.

Este un sprijin important ce ne ajută în continuarea cu succes a proiectelor de investiții pe plan local și  în concretizarea ofertei electorale, care îi poate conferi județului Olt locul bine meritat în ierarhia națională.

Am reușit acest lucru și datorită primarilor și militanților noștri, care au muncit foarte mult în promovarea principiilor noastre electorale din casă în casă și om cu om.

Votul de duminică este un motiv în plus pentru organizația noastră să depună toate eforturile ca județul Olt să fie reprezentat cu succes, la nivel național. Nu a fost ușor, dar continuând împreună suntem convinși că vom putea duce la bun sfârșit angajamentele luate în fața dumneavoastră.” a declarat președintele PSD Olt, Paul STĂNESCU

2 COMENTARII

  1. Aceasta sluga a comunistilor nu este decat un amarat de taran de la Visina,cocotat la putere prin parvenitism si tradare.Crede ca daca a facut avere din pamanturile arendate de la oameni si din banul public,crede ca poate sa-i prosteasca pe olteni fara de sfarsit.Lupta lui si a gastii de hoti dovediti si suspectati de DNA si de instantele de judecata din Romania,nu este pentru bunastarea locuitorilor judetului Olt,ci este doar pentru interesul lui personal si de grup.Acest parvenit si tradator dovedit vrea sa isi pastreze puterea,privilegiile si influenta politica si admnistrativa in tara si in judet ca sa poata sa se imbogateasca el si gasca lui, punand mana pe miliardele de euro care vin din fondurile nationale si europene.Dar in acelasi timp,vrea sa isi mentina si neamurile,prietenii si slugile lui in toate institutiille Statului roman.Asta din cauza faptului ca el are o mentalitate de taran,considerand in mintea lui limitata ca invingatorul ia totul…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here