VIDEO. Mai multe lăzi cu bere au căzut dintr-un tir, pe un drum din Olt

0
17

Mai multe lăzi cu bere au căzut dintr-un tir pe Drumul Național 65 – European 574, în dreptul comunei Colonești. Astfel, pe ambele sensuri de mers s-au format coloane de autovehicule pe sute de metri, traficul desfășurându-se cu dificultate.

Echipaje ale Serviciului Rutier Olt s-au deplasat la fața locului pentru a efectua cercetări și a stabili împrejurările în care s-a produs evenimentul soldat doar cu pagube materiale.
Din primele date, se pare că marfa a căzut în momentul în care tirul a urca o pantă din zonă, acesta mergând spre Slatina.

Polițiștii l-au amendat pe șoferul de 48 de ani, din Slatina, cu 870 de lei.
„Din primele verificări, polițiștii au constatat că în eveniment a fost implicat un autocamion, format din cap tractor și semiremorcă, ce se deplasa pe direcția Pitești către Slatina, condus de un bărbat, în vârstă de 48 de ani, din municipiul Slatina, care nu a asigurat corespunzător marfa, iar într-o curbă, aceasta a alunecat pe podea, a rupt prelata și s-a răsturnat pe partea carosabilă.

În urma evenimentului, nu au existat victime omenești, fiind produse doar pagube materiale.

Conducătorul autocamionului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Polițiștii au întocmit actele de constatare a evenimentului, fiind eliberată autorizație de reparație. De asemenea, barbatul, în vârstă de 48 de ani, a fost sancționat contravențional, cu amendă în valoare de 870 lei”, au transmis reprezentanții IPJ Olt.

sursa foto și video: amator

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here