Dizolvarea conducerii Organizației Locale Caracal a PSD

5
850

Biroul Permanent Județean al Partidului Social Democrat – Organizația Olt, în cadrul ședinței de astăzi, 19 Octombrie 2019, a hotărât:
• Propunerea dizolvării conducerii Organizației Locale Caracal a PSD;
• Desemnarea domnului Doldurea Ion Marian în calitate de Președinte Interimar al PSD Caracal, în vederea coordonării activității, până la data organizării de noi alegeri.
Aceste decizii au fost adoptate, întrucât, în cadrul organizației respective, a fost încălcat frecvent și grav orice principiu al dialogului, care ar fi trebuit să se desfășoare în interiorul partidului. Conducerea PSD Caracal, prin activitatea sa și comportamentul adoptat, a adus prejudicii de imagine partidului.
Regretăm cele întâmplate în cadrul organizației, dar considerăm că decența și dialogul au fost și rămân valori definitorii ale Partidului Social Democrat Olt.
Într-o perioadă dificilă, avem nevoie de stabilitate și loialitate, tocmai de aceea, rămânem, ca de fiecare dată, alături de membrii noștri, pe care îi asigurăm de tot sprijinul și experiența politică a conducerii județene și centrale, în realizarea tuturor obiectivelor electorale și de organizare internă.

5 COMENTARII

 1. In PSD nu se duce o lupta pentru proiecte,investitii si dezvoltare care sa aduca bunastarea judetului si a tarii,ci se duce o lupta pentru cum sa puna liderii politici PSD-isti mana pe proiecte si investitii platite din banul public din care sa isi faca averi ilicite…Asta este PSD-ul.O gasca de talhari si de diletanti pusi pe capatuiala,fara sa se gandeasca o clipa ca peste 10 milioane de romani au plecat din tara in cautarea unui trai decent…

 2. In sfarsit, cade prostia……incompetenta, impostura si ipocrizia unei gasti! PSD- evident!
  Ce rusine lasa in urma lor ,,militienii,, lui Ciocan, un om sters, care, sub nici o forma, nu trebuia sa ajunga capul de afis, lipit pe garduri, al PSD! NICIODATA….
  Poate acum , cu o noua conducere interimara, PSD Caracal si, implicit PSD Olt, va face REFORMA atat de mult dorita si asteptata de noi, cetatenii, in ograda proprie.
  Dar fara STANESTI, OPRESTI….INDEZIRABILI ai politicii locale si centrale!
  Domnilor, TIMPUL VOSTRU A EXPIRAT!.
  Veti ramane o pata neagra pe obrazul unui judet ROSU, manipulat si jignit de cca 30 de ani de zile.
  Plecati cat m-ai aveti timp si ,,onoare,,(oare?).
  DAR UNDE? DNA ESTE PE URMELE VOASTRE!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here