Paul STĂNESCU: ”Moțiunea de cenzură pică! România are nevoie de stabilitate”

4
247

Sunt momente politice care sunt absolut esențiale pentru viitorul țării. Votul împotriva moțiunii de cenzură, depusă săptămâna trecută de o opoziție mai degrabă zgomotoasă decât pusă pe fapte mari pentru toți românii, este unul dintre acestea. Pentru că România are nevoie de stabilitate politică și economică și nu de marca binecunoscută a instabilității guvernărilor de dreapta din anii din urmă.

Opoziția se bate cu pumnul în piept că va dărâma guvernul, dar nici până la această oră nimeni, dar nimeni nu știe cine dorește să-și asume responsabilitatea. Toți? Sau cum? Pentru că unii vor la guvernare, alții vor anticipate, alții vor să anuleze creșterile salariale, pensiile pentru care au votat și au militat mult timp alături de noi, alții vor să se răzbune pe funcționari. Imaginați-vă opoziția ca o echipă formată din oameni cu preocupări total diferite și care își dorește să joace cel mai important meci, dar nimeni nu știe cine este căpitanul.

Noi, social-democrații, nu trebuie să pierdem meciul de joi. Prin mobilizarea împotriva moțiunii, trebuie să dăm un semnal puternic de unitate societății și o lecție opoziției că nu este cazul și momentul să se joace cu interesele românilor și bunăstarea românilor.

 

Repet ceea ce am spus și acum două săptămâni: în aceste alegeri prezidențiale strângem rândurile și ne luptăm pentru ceea ce au câștigat românii în anii noștri de guvernare. Ne luptăm pentru candidatul nostru și pentru programul de guvernare. Restul, se vor întrece care mai de care în propriile laude. Despre propriile promisiuni iluzorii, despre concedierea a 400.000 de bugetari, despre austeritate, despre tăieri de salarii și pensii, și așa mai departe. Adică despre ce știu ei mai bine să facă.

Nu există planul B. Și asta vom arăta și la această moțiune de cenzură, că stabilitatea României este mai importantă decât orice târguială pe care o fac partidele din opoziție între ele. România nu are nevoie de incertitudinea lor politică.

4 COMENTARII

  1. Pe Stanescu si toata gasca lui ii preocupa mentinerea la putere a Guvernului condus de analfabeta Viorica,deoarece doar asa isi pot metine puterea ,privileghiile si influenta politica si admnistrativa.Dupa caderea Guvrnului,in mod automat,toata reteaua lui de lichelele abonate la banul public,respectiv puse in functii publice bine platite din banii Statului roman vor pleca pe usa din dos.Stanescu dimpreuna cu sotia,copiii,neamurile,prietenii,clientii si slugile lui nu vor avea zile si nopti linistite.Nu de alta,dar principul este destul de clara..ce s-a furat trebuie dat inapoi….

  2. Pana mai ieri,PSD-ul s-a razboit cu Laura Codruta Kovesi…Acum PSD-ul ,prin trompeta ruginita a lui Stanescu ,vrea sa ne vanda gogosi ,spunandu-ne ca daca o sa cada gasca de hoti si diletanti de la putere,vezi,Doamne,o sa fie jale in Romania.
    Jale o sa fie pentru hotii si diletantii din PSD,deoarece cei care au furat si au facut averi ilicite din banul public nu pot sa isi justifice banii si averile..Jale o sa fie pentru cei care sunt in functii si angajati in institutiile Statului in mod nemeritat,fara meritocratie,vor fi nevoiti sa plece….

  3. În ciuda mobilizării totale, a mituirii pe ultima sută de metri a primarilor, Viorica Dăncilă se teme de trădări. Cei vizaţi sunt: Paul Stănescu (Olt), Lia Olguţa Vasilescu (Dolj) şi Dumitru Buzatu (Vaslui). Cei trei controlează în jur de 15 parlamentari şi ar putea înclina lejer balanţa în favoarea Opoziţiei la moțiunea de cenzură de mâine.Pentru Stanescu,tradarea este un mod de viata..Prima oara a tradat cauza comunosmului..A doua oara a reusit sa-l alunge pe presedintele PSD Olt,Ion Toma..

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here