Un milion de români au semnat “pactul pentru Bunăstare”

4
123

Un milion de români au semnat Pactul pentru Bunăstare propus de PSD!

1 milion de români susțin măsurile propuse de PSD; aceștia își doresc pensii și salarii mai mari și programe dedicate tinerilor antreprenori.
1 milion de români vor să aibă un trai mai bun în țara lor și siguranța că niciun partid din opoziție nu le va lua din bani.

“Le mulțumim tuturor celor care ni s-au alăturat în acest demers și au semnat singurul angajament pentru binele fiecărui român! Continuăm!” apare pe pagina de socializare a PSD Olt.

4 COMENTARII

  1. Un milion de romani care au semnat pactul cu diavolul rosu .au semnat de frica ca o sa fie schimbati din toate functiile,deoarece acesti un milion sunt de fapt slugile PSD-ului care lucreaza in sistemul bugetar…Tot atatea voturi o sa aibe PSD-ul pe toate liniile de alegeri prezidentiale,parlamentare..Asadr,Stanescu,Oprescu,Mot si toata gasca de hoti si diletanti ai PSD-ului sa isi puna pofta-n cui….

  2. Ce te DERANJEAZA că de la 1 ianuarie 2020 se mai măresc salariile la bugetari cu 25%,ce te DERANJEAZA că de la 1septembrie 2020 salarii din învățământ vor fi aduse la nivelul anului 2022….,sau vrei TACTICA celor de DREAPTA ?

  3. Aceste majorari asa zise salariale, sunt de fapt mita electorala,precum uleiul si zaharul.Dar ce este grav,este faptul ca sunt doar promisiuni electorale..Daca erau seriosi,cei de la PSD faceau aceste majorari ACUM…nu la calendele grecesti.Adica niciodata!Dar pana atunci PSD-ul o sa fie istorie.

  4. Disperarea si neputinta guvernarii PSD-iste este destul de clara.Orice ar face PSD-istii pe ultima suta de metri,respectiv orice masuri ar lua ei acum cu iz electoral(majorari de salarii si pensii,scutiri de taxe si impozite si facilitati fiscale pentru nu stiu ce categorii sociale si banii pentru primarii PSD-ului)tot acolo vor ajunge…in groapa istoriei.Au fost perioade cand esenta politichiei romanesti nu erau intrebarile shakespeariene de tipul „to be or not to be”, cum s-au obisnuit liderii PSD-ului de ieri si de azi… Au fost perioade cand nimeni nu se multumea sa spuna ca daca ceva merge prost inseamna ca totusi merge, cum este la moda acum..Asta a fost in perioada monarhiei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here