A început reconstituirea crimei în cazul Alexandrei Măceşanu

0
293

Anchetatorii au început, luni dimineaţă, reconstituirea crimei în cazul Alexandrei Măceşanu, la locuinţa din Caracal a lui Gheorghe Dincă, în prezenţa acestuia, adus din arestul IPJ Olt. La această oră, la faţa locului sunt criminalişti, poliţişti de la forţele speciale, procurori şi jurnalişti, însă nu şi rude sau prieteni ai victimei, şi nici vecini ai presupusului asasin.

UPDATE ORA 11.40 Bunicul Luizei Melencu a ajuns la casa lui Dincă şi a vrut să intre cu forţa, cu intenţia de a ajunge la criminal. Acesta a strigat: „criminalule!”. Jandarmii l-au scos din perimetru.

UPDATE ORA 11.20 Anchetatorii au ajuns la casa lui Gheorghe Dincă. Criminalul din Caracal le-a arătat oamenilor legii cum a băgat maşina în curte, iar apoi au reconstituit pas cu pas cele întâmplate la sfârşitul lunii iulie.

UPDATE ORA 10.10 – Anchetatorii s-au întors, împreună cu Gheorghe Dincă, la Caracal. Au oprit la liceul unde a învăţat Alexandra Măceşanu.   Poliţiştii au dat jos cătuşele de pe mâinile lui Dincă.

Acesta le-a arătat cum a coborât din maşina, cum a urcat pe bancheta din spate, cum a legat-o şi lovit o pe Alexandra. De la şcoală au continuat drumul spre dig, acolo unde Dincă avea să arunce telefonul tinerei.

UPDATE ORA 9.45 – La această oră, anchetatorii au plecat cu Gheorghe Dincă spre Dobrosloveni, localitatea Alexandrei Măceşanu, urmând să refacă traseul din ziua în care acesta a luat-o pe adolescentă la ocazie. Prima oprire a fost la casa Alexandrei. Dincă este îmbrăcat într-un tricou albastru cu dungi albe.

Sursa: adevărul.ro