USR Olt și-a stabilit noul birou județean

0
1515

Pe 17 august a avut loc conferința județeană a USR Olt, unde s-au stabilit membrii biroului județean al căror număr a crescut de la 5 la 7: un președinte în persoana lui Silviu Cristian Anton, 3 vicepreședinți Fănel Bădici, Mihai Martin, Gabriel Popa și 3 membri în biroul județean: Cătălin Pîrlogea, Dorinel Pîrvu, Virgil Ghiță.

Ștefan Bădici, ales primvicepreședinte de către colegii săi din filiala Olt a USR este de profesie economist, este căsătorit și are un copil. A intrat în partid în anul 2016: ”atunci când am hotărât împreună cu soția mea să rămânem în România și să facem un copil aici. Vrem să facem din țara asta un loc mai bun pentru copiii noștri”, a precizat acesta.

Mihai Martin locuiește în Balș, are 54 de ani, este căsătorit și are 3 copii. În iunie a ajutat la crearea filialei USR Balș și a făcut pasul spre politică pentru că: ”vrem să facem o scimbare pentru noi, pentru copiii noștri, pentru români care cu siguranță merită o viață așa cum și-o doresc. Timpul nu mai are răbdare pentru România, suntem în situația de ori, ori. Bucuria mea este să văd că românii au perceput exact mesajul USR și ni se alătură de la o zi la alta cât mai mulți. Nu o să îi dezamăgim pentru că nu am intrat în această luptă ca să ne aflăm în treabă, nici ca să avem funcții sau alte beneficii personale”.

Principala activitate a USR în perioada următoare este strângerea de semnături pentru susținerea candidaturii lui Dan Barna la președinția țării. Targetul pe care îl au de atins cei de la Olt este de 5 000 de semnături.

”Sperăm ca până pe 15 septembrie să îndeplinim targetul. Eu consider că Dan Barna are o șansă foarte mare de a deveni viitorul președinte al României. Este îmbucurător faptul că pentru prima dată în ultimii 30 de ani sunt sondați că vor ajunge în turul doi doi oameni de dreapta, Dan Barna și Klaus Iohannis”, a menționat Silviu Cristian Anton, președinte USR Olt.