VIDEO. ”Aici la Caracal e forța”, despre Nicușor Oacă zis Nucu

3
5735

Nicușor Daniel Oacă zis Nucu, cel despre care se spune că ar conduce o grupare care se ocupă cu cămătăria în Caracal, apare în videoclipuri de la petreceri pe internet.

Acesta este filmat la Casa Cristian în timp ce o dansatoare celebră în lumea manelelor, Daniela Stan, este urcată pe masă și execută mișcări lascive în fața lui. Nucu scoate bani și îi alimentează sutienul fetei pentru a o răsplăti.

”Ți-am zis să îți iei un sutien mai mare sau un rucsac după tine că aici la Caracal e forța”, îi spune cântărețul fetei după ce Nucu i-a dat o dedicație dansatoarei, iar aceasta i-a întors dedicația ca o formă de respect.

3 COMENTARII

  1. Asta e dans tuerc si se face din buci elimina impotenta privitorilor daca nu sunt castrați.Asta e forța orasului justitiarului iordache viitorul cap de listă pentru parlamentul romaniei.

  2. Un popor care alege politicieni corupţi, impostori, hoţi şi trădători, nu este victimă, ci complice.” — George Orwell

    ”A mai rămas foarte puțin până la 10 August 2019. Aproape nimic nu s-a schimbat, cu excepția faptului că Dragnea intrat la pușcărie. În continuare, însă, îi avem pe Tăriceanu, Dancilă, Șerban Nicolae, Nicolicea, Iordache, Pleșoianu,Stanescu,Ciocan, iar lista poate continua.

    În continuare, dosarul 10 August este nerezolvat, ba mai mult, a fost mutat la DIICOT, acolo unde PSD și-a pus omul de încredere în urmă cu aproximativ 1 an jumătate.

  3. În 2013, pe când era preşedinte al CJ Olt, Paul Stănescu a semnat un aviz favorabil pentru construirea unui parc fotovoltaic întins pe 17 hectare, poziţia Comisiei tehnice pentru amenajarea teritoriului şi urbanism fiind unanimă, cu 20 de voturi, beneficiarul fiind Nicuşor Oacă, unul dintre liderii clanurilor interlope din oraşul Caracal. „Paul Stănescu, nu ţi-e ruşine? Nu ţi-e ruşine că te ajută în alegeri crima organizată şi apoi dai şi tu ceva la crima organizată. 17 ha, gen. Afacerea panouri fotovoltaice. Fiecare cu clanul vostru. Voi, cei care ar trebui să conduceţi şi ar trebui să fiţi curaţi, voi sunteţi principala problemă. Sunteţi vulnerabili, deci şantajabili, deci controlabili. Normal că vă conduce crima organizată ca şi pe ăia din Poliţie care sunt puşi tot de voi special să nu deranjeze reţelele. Problema reală e la politic, la voi, şi la tine Stănescule. Normal că mor oameni nevinovaţi în acest lanţ al complicităţilor voastre infernale şi infracţionale. Cine să găsească, să salveze, băi Stănescule, fetele? Crima organizată ţinută de voi în palmă care e implicată ca şi voi şi oamenii voştri? The organized crime este puternică, Stănescule, pe slăbiciunile voastre şi voi sunteţi cârpele, marionetele ei. Caracteristica oricărei vulnerabilităţi, băi, Stănescule este că e exploatabilă, a scris marţi jurnalista Sorina Matei pe Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here