SLATINA,TERASE DE PROST GUST!

7
1234
Peste tot în lume, mai ales în țările civilizate, găsești terase frumoase, atrăgătoare pentru turiști.
Slatina are străzi cu trotuare largi, de exemplu Bulevardul A.I.Cuza, Str. N.Titulescu, str. Primăverii, str. Ec.Teodoroiu ș.a., pretabile pentru amplasarea unor terase.
Din păcate, cu mici excepții, arhitectura aleasă de comercianți este nepotrivită, uneori de domeniul ridicolului.
Recent, pe str. N.Titulescu, proprietarii restaurantului ”La Dolce Vita” au construit o terasă care contravine grav cu arhitectura din zonă și cu bunul simț. Suntem interesați să aflăm , pentru cititorii noștri, dacă există o autorizație de construcție dată de Primăria Slatina. În raport de răspunsul pe care sperăm să-l primim, vom reveni cu alte întrebări legate de acest subiect.
PC

7 COMENTARII

 1. Toate sub obladuirea PSD-ului…Daca Primaria Slatina avea un arhitect-sef competent si sever,cu siguranta,nu aveam terase precum soproanele de la tara…

 2. Eu am patit-o cu serviciul de urbanism.
  Am stat 6 luni s iau o amarata de autorizatie care mi-au trecut n avize dupa care am stat de mi s-a luat cand de fapt trebuiau doar cateva.
  Cand au vazut cei de la ISC au ras ca la concurs de glume de cate mi-au cerut si de fapt cate cerea legea.
  Slabi rau functionarii de la urbanism.

 3. Sa facem următorul scenariu: maine ies in trotuarul din fata blocului si scot zece pavele sa imi construiesc ceva. Punem pariu ca nu apuc sa scot 5 si vine Politia? Ăștia cum au construit? unde a fost primarul? Unde a fost aparatul de specialitate din primărie? Sa ne răspundă domnul Primar! Punem rulouri de gazon in parc dar nu suntem in stare sa reparam 500 de metrii din strada Recea!

 4. Am auzit ca Valceleanu a batut palma cu patronul si i-a dat autorizatie. Emil s-a suparat, dar nu a avut ce face. Are domn patron acte? Are! Auzi Emile! Cand mai raresti din PDL-istii astia de prin Primarie?

 5. Va plangeti ca prostii. Parca traiti in Norvegia sau Elvetia. Aveti exact ce ati votat: incompetenta, coruptie, prostie etc.
  Si pentru ca nu sunteti prosti destul, pe pariu ca la urmatoarele alegeri, veti alege aceasi prosti.

 6. Ai dreptate Alex Popa! Tu esti primul prost, ca nu te-ai prins de manevra decat tarziu. De prostii din primarie nu o sa scapam in urmatorii 20 de ani. New Generation (pacanele si marijuana) ii vor inlocui pe actualii prosti. Vai mama ta Alex Popa! PROST MAI ESTI!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here