Alexandru Stănescu, ministru la Agricultură…?

3
1118
Actuala conducere a PSD analizează dacă Petre Daea va continua să-și desfășoare activitatea de ministru. În locul său, la șefia Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale ar fi preferat Alexandru Stănescu. Acesta este deputat PSD de Olt și președinte al Comisiei de Agricultură din Camera Deputaților.

Alexandru Stănescu se află într-o vizită oficială în Franța, în perioada 3-5 iunie, unde în prima zi s-a întâlnit cu Execelența Sa domnul Ambasador Luca Niculescu pentru a discuta despre relațiile bilaterale româno-franceze. Marți, deputatul român a avut o întâlnire cu președintele Asociației Interprofesionale a filierei fructelor și legumelor- Interfel, domnul Laurent Grandin, unde s-a dezbătut despre modul în care funcționează Asociația și beneficiile pe care le aduce fermierilor francezi. Mai mult, a avut loc o întrevedere cu Claude Cochonneau, președintele Asociației Camerelor de agricultură, unde aspectele ce vizează modul de funcționare și implicațile acestor Camere pentru agricultura locală au fost subiectele principale. Apoi a avut loc o reuniune de lucru cu membri ai Comisiei Afaceri Economice și ai Grupului de Prietenie Franța-România din Adunarea Națională franceză. Ziua s-a încheiat cu dineul oferit de către deputatul André Chassaigne, la care a participat și domnul ambasador.

Contactat de redactorii Gazeta Oltului, Alexandru Stănescu a declarat că nu se gândește să ia șefia ministerului și că are lucruri importante de realizat din funcția pe care o deține acum. Acesta pune în prim plan binele românilor și pune baze solide la dezvoltarea domeniului comisiei pe care o conduce.

 

3 COMENTARII

  1. In loc sa ii preocupe reforma institutiilor si promovarea oamenilor pe criterii de meritocratie,preocuparea de baza a PSD este cum sa isi satisfaca si sa isi onoreze gasca lor de oportunisti,diletanti,corupti si de lichele comuniste..Acltualul consilier al Guvernului ,respectiv Remus Borza a spus si spune un mare adevar…,,Eu pentru asta m-am alăturat acestui efort al Executivului şi al partidului aflat la guvernare. Tocmai încerc să optimizez: sunt prea multe instituţii hipergonflate, hiper-remunerate, ar trebui şi aici remunerarea să ţină cont de eficienţă şi de competenţă, ar trebui să mai reducem costurile în sectorul public şi să încurajăm mai mult şi să finanţăm investiţiile. Investiţiile sunt cele care dau sustenabilitate creşterii economice. De asemenea, Guvernul trebuie să manifeste deschidere spre dialog şi conlucrare cu toate mediile economice – cu mediul bancar, cu mediul antreprenorial, trebuie să susţină capitalul românesc, clasa antreprenorială românească, să fie partener al tuturor. Nu avem duşmani, nu avem inamici, cu toţii trebuie să conlucrăm spre binele comun”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here