ACCIDENT RUTIER PE DRUMUL JUDEȚEAN 546A, ÎNTRE LOCALITĂȚILE ȘERBĂNEȘTI ȘI GRECI

0
351

În a doua zi a lunii Iunie,  pe Drumul Județean 546A, între localitățile Șerbănești și Greci, județul Olt a avut loc un accident rutier în care au fost implicate trei mașini. În urma evenimentului rutier, două persoane au necesitat îngrijiri medicale, fiind transportate la Spitalul Slatina.

“Din primele verificări, polițiștii au constatat faptul că, în eveniment, au fost implicate trei autovehicule, respectiv un autoturism condus de un bărbat, în vârstă de 59 de ani, din municipiul Slatina, un autoturism condus de un tănăr, în vârstă de 28 de ani, din municipiul Craiova și un autoturism condus de un bărbat, în vârstă de 43 de ani, din municipiul Slatina.

În urma evenimentului rutier, două persoane, pasagere în autoturismul condus de bărbatul de 59 de ani, au necesitat îngrijiri medicale, fiind transportate la Spitalul Județean de Urgență Slatina.” transmite IPJ Olt.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul, fiind întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.