Direcția Agricolă Olt face angajări

2
1145

Direcţia Agricolă Olt angajează doi consilieri debutanţi. Contractele sunt pe perioadă nedeterminată.

Direcţia Agricolă Olt organizează concurs de recrutare pentru ocuparea a două posturi vacante de consilier debutant. Mai exact este vorba despre un post de consilier, clasa I, grad profesional debutant în cadrul Serviciului Implementarea politicilor, strategiilor în agricultură și industrie alimentară, consultanță agricolă și formare profesională, Compartimentul Implementarea politicilor și strategiilor în agricultură și consilier, clasa I, grad profesional debutant, din cadrul Serviciului Implementarea politicilor, strategiilor în agricultură și industrie alimentară, consultanță agricolă și formare profesională, Compartimentul Implementarea politicilor și strategiilor din industria alimentară și de promovare a schemelor de calitate și  un post de consilier, clasa I, grad profesional debutant, în cadrul Serviciului Implementarea politicilor, strategiilor în agricultură și industrie alimentară, consultanță agricolă și formare profesională, Compartimentul Implementarea politicilor și strategiilor din industria alimentară și de promovare a schemelor de calitate.

Candidații care doresc să ocupe aceste posturi trebuie să aibă: studii universitare, respectiv superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licența sau echivalentă, în domeniul fundamental – Ingineria resurselor vegetale și animale, domeniul de studii universitare – Inginerie și management în agricultură și dezvoltare rurală, specializarea inginerie economică în agricultură.

Termenul limită pentru depunerea dosarelor este 3 iunie 2019. Proba scrisă a examenului va avea loc pe data de 13 iunie, iar data și ora interviului vor fi comunicate ulterior. Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială a instituției. Relaţii suplimentare se pot obține la sediul Direcţiei Agricole Olt, din Slatina, Str. Arcului, nr. 20, telefon 0249/430.538.

2 COMENTARII

  1. Posturi pt.piloși.”U.de la Strehareți”a făcut ingineri pe bandă rulantă.
    Până și un tractorist cunoscut,fost primar,are studii de management.
    Țării câți mai mulți incompetenți!
    D-aia merg treburile bine!?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here