Arest preventiv pentru tâlhărie calificată

0
658

Doi tineri în vârstă de 23, respectiv 25 de ani au intrat în posesia unui moped prin intermediul violenței. Obiectul aparținea unui alt băiat, de 18 ani și unui minor. Evenimentul s-a desfășurat pe raza comunei Brebeni, în jurul orei 21:00, la jumătatea lunii martie.

”Se efectuează cercetări cu privire la comiterea infracţiunii de tâlhărie calificată, prev de art.233 raportat la art.234 alin. 1, lit. d și e  C.pen., constând în aceea că, în data de 15.03.2019, pe raza comunei Brebeni, în jurul orelor 2100 , două persoane de sex masculin,  în vârstă de 23, respectiv 25 ani, au deposedat doi tineri de un moped, prin violență,  profitând de vulnerabilitatea acestora, datorată vârstei, anume 18 și respectiv 12 ani.

Faţă de autorii infracţiunii de tâlhărie, C.I.N., aflat în stare de recidivă, respectiv O.E., cu antecedente penale, fiind condamnat pentru săvârșirea de infracțiuni în minoritate, Judecătoria Slatina a admis  propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Slatina de arestare preventivă pe o durată de 30 de zile”, se arată într-un comunicat transmis de Parchetul de pe lângă Judecătoria Slatina.

În acest moment, dosarul se află la procuror, pentru continuarea cercetărilor.