Vlad Botoș, la Slatina: ”Avem opțiunea să ne facem bagajele și să plecăm sau avem opțiunea să ne implicăm”

0
248

Miercuri, la Slatina, a fost prezent Vlad Botoș, candidat pentru alegerile europarlamentare din 26 mai din partea Alianței 2020 USR – Plus. Acesta este membru USR și ocupă poziția 7. Are 32 de ani și este managerul unei companii multinaționale din domeniul auto.

Botoș este președintele USR Arad, însă are idée despre problemele județului Olt, cum ar fi depopularea acestuia și blocajele rutiere de la Balș și are multă încredere în echipa olteană a partidului: ”Am venit astăzi la invitația filialei USR Olt, care este o piatră puternică. Deși sunt din Arad, am o relație foarte apropiată cu colegii mei de aici și ne punem mari speranțe că la alegerile europarlamentare, care este startul celor 4 șiruri de alegeri (prezidențiale, locale, parlamentare) USR Olt va obține un scor bun și PSD nu va mai avea acele cifre pe care le-ați văzut cu toții acum trei ani. Sunt convins de faptul că colegii mei vor avea candidați foarte buni în toate cele 111 unități administrativ-teritoriale, 8 orașe și 103 comune. E foarte important să fim peste tot. Alianța 2020 USR Plus beneficiază de un val de simpatie nou. Eu vin după o săptămână de campanie în diferite județe din țară. Ieri am străbătut împreună cu Dacian Cioloș județul Hunedoara și vreau să spun că oamenii ne primesc cu drag chiar și în orașe mai mici și comune. Din păcate, suferim de lipsa notorietății și asta ne afectează. După aceste alegeri sunt convins că cele două partide care compun alianța vor avea o acoperire mai bună în teritoriu.”

Politicianul nu a vrut să-și declare așteptările referitoare la un scor în urma alegerilor, menționând faptul că adevăratul sondaj se va afla chiar în ziua de 26 mai.

”Am făcut un partid de la firul ierbii, un partid care crește zi de zi, însă să putem schimba ceva cu adevărat în România trebuie să începem să guvernăm. Ne propunem un scor bun, nu vom avansa acum cifre”, a declarat Botoș.

Acesta își dorește să vadă câți mai mulți oameni active în plan politic, în special tineri: ”Avem opțiunea să ne facem bagajele și să plecăm sau avem opțiunea să ne implicăm!”