Direcţia Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor Olt face angajări

0
683

Direcţia Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor Olt organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă determinată a cinci posturi contractuale vacante. Este vorba despre un post de medic veterinar, gradul III, două posturi contractuale vacante de tehnician veterinar IA, un post contractual vacant de medic veterinar, gradul I, și un post contractual vacant de medic veterinar, gradul III.

 Pentru a ocupa aceste posturi candidații trebuie să aibă: studii universitare de licență absolvite cu diplomă; respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licență, sau echivalentă, în domeniul medicină veterinară, specializarea medicină veterinară și vechime în specialitatea studiilor necesare ocupării postului de minimum 1 an, pentru postul de medic veterinar, gradul III;

studii liceale absolvite cu diplomă sau echivalentă, certificat de calificare ca tehnician veterinar și vechime în munca necesară ocupării posturilor de minimum 7 ani, pentru postul de tehnician veterinar IA;

studii universitare de licență absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licență, sau echivalentă, în domeniul medicină veterinară, specializarea medicină veterinară și vechime în specialitatea studiilor necesare ocupării postului de minimum 7 ani, pentru postul contractual vacant de medic veterinar, gradul I și studii universitare de licență absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licență, sau echivalentă, în domeniul medicină veterinară, specializarea medicină veterinară și vechime în specialitatea studiilor necesare ocupării postului de minimum 1 an, pentru postul contractual vacant de medic veterinar, gradul III.

Termenul limită de depunere a dosarelor este 3 mai 2019. Proba scrisă a examenului va avea loc pe 20 mai, ora 10.00, iar interviul pe 23 mai, de la aceeași oră. Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relații suplimentare se obțin la sediul Direcţiei Sanitare Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor Olt din Slatina, str. T. Vladimirescu nr. 171-173, telefon: 0372/753.837.