Paul Stănescu a aruncat mănușa: OLTUL VA OCUPA PRIMUL LOC PE ȚARĂ

0
1378

Astăzi la ora prânzului în Parlament a avut loc o întâlnire a grupurilor Partidului Social Democrat din conducerea județelor, privind programul de campanie, problemele și modurile de acționare în campania electorală din acest an referitoare la alegerile europarlamentare.

Au fost prezente județele Olteniei, mai puțin grupul de la Dolj, care se pare nu și-a revenit după petrecerea de la nunta Olguței Vasilescu cu senatorul Claudiu Manda. La întâlnire au mai fost și reprezentanți PSD din județele Moldovei.

La prezidiul din stafful PSD au fost președintele partidului, Liviu Dragnea, și secretarul general al partidului, Codrin Ștefănescu.

Delegația din partea județului Olt a fost formată din președintele organizației PSD Olt, Paul Stănescu, care a ocupat un loc în sală alături de ceilalți parlamentari de Olt, președintele Consiliului Județean, Marius Oprescu, vicepreședintele Consiliului Județean, Virgil Delureanu, coordonatorul online al PSD Olt, Ionuț Ivan, precum și primari de orașe și municipii.

Subiectele discutate la întâlnire au fost în majoritate despre organizarea internă privind alegerile europarlamentare, scopul fiind ca rezultatele să fie cât mai bune.

Președintele PSD Olt, Paul Stănescu, în discursul său, a declarat, printre altele, că organizația de la Olt e pregătită din toate punctele de vedere ca să aibă rezultate formidabile și că județul său va fi pe primul loc la voturi pro PSD, moment în care Liviu Dragnea a aplaudat și le-a spus tuturor că asta-i atitudinea potrivită și i-a invitat să se înscrie pe lista celor județelor care aspiră la un scor foarte bun pentru alegerile din 26 mai.

Între toți cei prezenți luni la Parlament s-au păstrat relații cordiale, nu a avut loc niciun incident.