Ce spune premierul Dăncilă despre drumul expres Craiova- Slatina-Pitești

3
900

Premierul Viorica Dăncilă a declarat, luni, la Forumul Auto 2019, de la Craiova, că drumul expres Craiova- Slatina-Pitești este în fază avansată.

Premierul Viorica Dăncilă a declarat, luni, că înțelege supărarea oamenilor, care reclamă ritmul în care s-a lucrat în infrastructura rutieră și de cale ferată.

Dăncilă a precizat că, în privința drumului expres Craiova – Slatina- Pitești, acesta este deja în fază avansată.

„Va avea o lungime de peste 121 km, are o valoare totală estimată de aproape 5 miliarde de lei, inclusiv TVA, iar pentru o realizare cât mai eficientă, obiectivul a fost împărțit în 4 tronsoane. Contractele pentru proiectarea și execuția celor 4 tronsoane au fost scose la licitație în anul 2017, iar contractele pentru tronsoanele 1 și 2, au fost semnate deja în decembrie 2018. Practic, anul acesta tronsoanele 1 și 2, în lungime de 57,55 km și cu o valoare însumată de peste 2 miliarde de lei cu TVA, au intrat în linie dreaptă, aflându-se în faza de proiectare. Trebuie să precizez că licitațiile pentru tronsoanele 3 și 4 au fost anulate în instanță. În acest moment, documentația necesară acestor tronsoane se află în procedura de reactualizare pentru a putea fi lansată din nou la licitație anul acesta”, a spus Dăncilă, la Craiova, conform Mediafax.

La Craiova are loc, luni, Forumul Industriei Auto 2019. La evenimentul care se desfășoară la Centrul Multifuncțional participa comisarul european pentru Piața Internă, Industrie, Antreprenoriat și IMM-uri Elzbieta Bienkowska. Reuniunea este prezidată de premierul Viorica Dăncilă și participă mai mulți membri ai Guvernului României.

Sursa: stiripesurse.ro

3 COMENTARII

  1. Nu mai vorbiti fara informatii. La SMR Bals se lucreaza intens la costructia bazei de productie a castigatorului licitatiei ptr cele doua tronsoane. Anul acesta incepe lucrarea..Asa ca, hai sa avem inca incredere!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here