Paul Stănescu și-a dat demisia din Guvern

0
594

Vicepremierul Paul Stănescu, ministru al Dezvoltării Regionale, și-a anunțat luni demisia.

Demisia lui Paul Stănescu a venit după ce președintele PSD, Liviu Dragnea, a spus săptămâna trecută că îi așteaptă demisia de onoare.

„În contextul evenimentelor din ultima vreme de pe scena politică, vă aduc la cunoștință că astăzi, 26 noiembrie, mi-am depus cererea de demisie din funcția de viceprim-ministru, ministrul dezvoltării regionale și administrațieipublice. Aceasta a fost înregistrată la Secretariatul General al Guvernului cu nr. 16495/26.11.2018. Am spus-o și o repet: sunt un om de onoare, responsabil și implicat, nu am urmărit niciun interes personal și nu m-am agățat niciodată de vreun scaun! Referitor la mandatul meu de ministru, vreau să spun că l-am acceptat cu greu, la insistențele conducerii partidului, dar, atât timp cât am ocupat această funcție, am făcut tot ce mi-a stat în putință pentru a-mi exercita atribuțiile la minister curesponsabilitate și implicare, în așa fel încât nimeni să nu aibă ce să-mi reproșeze!

Am fost în permanență orientat către obiective cu impact la nivelul populației, iar prioritatea mea, ca viceprim-ministru și ministru al dezvoltării, a fost reprezentată de investițiile în infrastructura de sănătate, educație, locuire, apă și canalizare!

Cred, în continuare, că țara are nevoie de unitate și de guvernare responsabilă, le mulțumesc tuturor celor care au avut încredere în mine și m-au sprijinit, precum și colegilor din Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, alături de care am făcut o echipă extraordinară!”, a transmis Paul Stănescu prin intermediul unui comunicat remis de Organizația Județeană a PSD Olt