Probleme mari pentru clienții acestei bănci din România: Cardurile le-au fost blocate!

0
569

Mari probleme pentru clienții uneia dintre cele mai mari instituții bancare din România! Duminică, 18 noiembrie, cardurile le-au fost blocate. A fost o defecțiune la nivel național.

Zeci de clienți ai ING Bank s-au trezit cu cardurile înghițite de bancomate, când au vrut să-și verifice conturile. În câteva ore, ING a reparat defecțiunea.

„Pe parcursul zilei de duminică, ING a întâmpinat dificultăţi de funcţionare pentru unităţile sale AST din ţară – birourile din Self’Banks din care se poate accesa ING Homa’Bank, anunţ realizat prin pagina oficială ing.ro. Pe parcursul zilei, 66 de clienţi au avut cardurile reţinute de aparat. Ca urmare, fiecare dintre aceştia a intrat în contact cu reţeaua de asistenţă ING, identificându-se o soluţie personalizată pentru ei: eliberarea cardului pe loc sau a unui card nou în reţeaua de ING Points din ţară. Niciunul dintre clienţi nu a suferit daune materiale. Reţeaua de AST-uri este o interfaţă a platfornei Home’Bank, utilizată în prezent de un număr redus de clienţi”, a precizat un PR ING, pentru Adevărul.

Clienţii au fost nevoiţi să accepte blocarea totală a cardului, de către operatori, cu promisiunea că luni dimineaţa li se va elibera alt card, la prezentarea la oficiile bancare de care aparţin.

Sursa: bugetul.ro