Spitalul Balș face angajări

5
1313

Pentru a acoperi deficitul de cadre medii de la nivelul unităţii sanitare, conducerea Spitalului orăşenesc Balş organizează în următoarea perioadă concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a nu mai puţin de șapte posturi contractuale.

Astfel unitatea sanitară caută să angajeze trei asistenți medicali din care un asistent medical debutant -specialitatea medicină generală, nivel studii PL, la secţia boli cronice; un asistent medical – specialitatea medicină generală, nivel studii PL, la cabinet obstetrică-ginecologic și un asistent medical principal – specialitatea medicină generală, nivel studii PL, la cabinei medicină internă. Pentru a putea participa la concurs candidaţii trebuie să aibă diploma de şcoală sanitară postliceală sau echivalentă sau diploma de studii postliceale prin echivalare conform Hotărârii Guvernului nr. 797/1997 privind echivalarea studiilor absolvenţilor liceelor sanitare, promoţiile 1976/1994 inclusiv, cu nivelul studiilor postliceale sanitare, specialitatea medicină generală, pentru postul de asistent medical debutant specialitatea medicină generală. Nu se cere vechime; diploma de şcoală sanitară postliceală sau echivalentă sau diploma de studii postliceale prin echivalare conform Hotărârii Guvernului nr. 797/1997 privind echivalarea studiilor absolvenţilor liceelor sanitare, promoţiile 1976-1994 inclusiv, cu nivelul studiilor postliceale sanitare, specialitatea medicina generală și 6 luni vechime în specialitate pentru postul de asistent medical – specialitatea medicină generală; diplomă de şcoală sanitară postliceală sau echivalentă sau diploma de studii postliceale prin echivalare conform Hotărârii Guvernului nr. 797/1997 privind echivalarea studiilor absolvenţilor liceelor sanitare, promoţiile 1976-1994 inclusiv, cu nivelul studiilor postliceale sanitare, specialitatea medicină generală; examen pentru obţinerea gradului de principal și 5 ani vechime ca asistent medical, pentru postul de asistent medical principal – specialitatea medicină generală. Proba scrisă a examenului va avea loc în data de 20 noiembrie 2018, ora 11.00, în timp ce interviul va avea loc în data de 23 noiembrie, ora 10.00. De asemenea, unitatea spitalicească mai scoate la concurs şi trei posturi de infirmieră,  din care  două posturi vacante infirmieră  la compartimentul obstetrică- ginecologie și un post de infirmieră debutantă la secția chirurgie generală, precum și un post de asistent medical debutant – specialitatea laborator, nivel studii PL – la Laboratorul de analize medicale.

Condiţiile necesare în vederea ocupării acestor posturi sunt: minimum şcoală generală; curs de infirmiere organizat de Ordinul Asistenţilor Medicali Generalişti, Moaşelor şi Asistenţilor Medicali din România sau curs de infirmiere organizat de furnizori autorizaţi de Ministerul Muncii, Familiei şi Protecţiei Sociale cu aprobarea Ministerului Sănătăţii – Direcţia generală resurse umane şi certificare; fără vechime, pentru postul de infirmieră – debutant; minimum şcoală generală; curs de infirmiere organizat de Ordinul Asistenţilor Medicali Generalişti, Moaşelor şi Asistenţilor Medicali din România sau curs de infirmiere organizat de furnizori autorizaţi de Ministerul Muncii, Familiei şi Protecţiei Sociale cu aprobarea Ministerului Sănătăţii – Direcţia generală resurse umane şi certificare și 6 luni vechime în activitate, pentru posturile de infirmieră și diploma de şcoală sanitară postliceală sau echivalentă sau diploma de studii postliceale prin echivalare conform Hotărârii Guvernului nr. 797/1997 privind echivalarea studiilor absolvenţilor liceelor sanitare, promoţiile 1976-1994 inclusiv, cu nivelul studiilor postliceale sanitare, specialitatea laborator; fără vechime, pentru postul de asistent medical debutant. Proba scrisă a examenului va avea loc în data de 26 noiembrie 2018, în timp ce proba practică și interviul vor fi susținute în data de 29 noiembrie 2018. Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială a instituţiei. Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul Spitalului Orăşenesc Balş, strada Nicolae Bălcescu numărul 115, telefon 0249/451.651, interior 201.

 

5 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here