Marian Doldurea demisionează din funcția de președinte al Asociației „Fii și prietenii Caracalului”

6
1249

În urma eșecului referendumului local de schimbare a denumirii județului Olt în Olt-Romanați, omul de afaceri Marian Doldurea președinte al Asociației „Fii și prietenii Caracalului” și-a anunțat luni seara demisia din funcția de președinte al Asociației (  inițiatoarea referendumului local).

„Așa mi se pare normal și firesc, ca după un asemenea eșec să-mi depun demisia din funcția de președinte al Asociației. Am luptat peste 10 ani pentru Romanați, acum am avut posibilitatea  și șansa să facem cel puțin o reparație morală, nu am reușit acest lucru, nu am reușit să ne facem înțeleși si să scoatem lumea la vot,  drept pentru care am ales să-mi asum acest eșec” a spus profund mâhnit  inginerul Marian Doldurea.

                                       

Doru Tudor

6 COMENTARII

 1. Aberatii….totul a fost politic sa scape hotii de pușcărie nu ati citit întrebarea pusă la vota sau ati pus ștampila ca primarul …până la urmă fiecare face ce vrea de aia ii spune democratie dar de fapt noi suntem încă in comunism condusi de ciuma rosie.jos comunistiiii.

 2. Un gest de o moralitate extraordinara! Felicitari, drag prieten Marian Doldurea.
  Dar cati isi mai asuma esecul?
  Domnilor politicieni din jud.Olt care va inghesuiati…la poze, NU VA ASUMATI ESECUL?
  Sa fiti sigur ca, in actuala formula de conducere politica, VOR VENI SI ALTE ESECURI!
  MAJORE!
  Cetatenii VOR ALTCEVA.
  Vrem stabilitate si predictibilitate, respectarea drepturilor noastre legitime, sa fim reprezentati de oameni cinstiti, onesti si profesionisti, sa fim consultati asupra tuturor masurilor cu impact personal asupra noastra si a familiilor noastre, fiecare salariat bugetar platit din bani publici sa-si faca datoria fata de lege si de cetatean!
  VREM OAMENI CURATI, CINSTITI SI PROFESIONISTI NUMITI, IN FUNCTII DE CONDUCERE LA DIFERITE NIVELE, PE CRITERII DE PERFORMANTA SI NU PE CRITERII POLITICE SAU DE CUMETRIE!
  VREM UN JUDET MODERN IN CARE TOTI CETATENII SA SE BUCURE DE MUNCA LOR, DE FRUMUSETEA LUI SI SA LE FIE DOR SI DRAG, CU ADEVARAT , DE LOCURILE NATALE!
  VREM CA NOI, COPIII SI URMASII LOR SA REVENIM PE LOCURILE IN CARE NE-AM NASCUT SI AM CRESCUT, CU DRAG SI INCREDERE IN VIITORUL NOSTRU.
  ASTA VREM, DRAGI POLITICIENI!
  VOI NU VRETI ACESTE LUCRURI? ATUNCI…LASATI-NE!
  VOM FI MULT MAI ATENTI LA VOT SI LA TOT CEEA CE SE INTAMPLA IN JUDETUL OLT, JUDETUL NOSTRU!
  ASA SA NE AJUTE DUMNEZEU.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here