Vicepremierul Paul Stănescu: ”Până la CEX demisia mea nu o aveţi. Nu i-am răspuns lui Dragnea să vadă cum e”

1
400

Vicepremierul Paul Stănescu a declarat , marți, că demisia este un act unilateral şi nu şi-o va depune până la următorul Comitet Naţional Executiv, care va decide mai departe.

„Va decide CEX . Demisia e un act de voinţă unilaterală. Până la CEX demisia mea nu o aveţi (…) Respectăm cu toţii votul din CEX. Nu am făcut niciun pas înapoi. Eu nu fac paşi inapoi, menţin ceea ce am spus. Nu mi-e frică de nimeni. Nu am nimic în spate să îmi fie teamă şi ce ar fi bine pentru partid şi România, am spus cu curaj. Chiar dacă îmi ia cineva carnetul de partid, eu rămân un om de stânga”, a declarat Paul Stănescu, întrebat de posibila sa demisie.

Acesta spune că relaţia din partid este una bună, iar semnatarii scrisorii vor rămâne în PSD. „Să nu insinueze cineva că noi nu susţinem programul de guvernare”, a spus Stănescu.

Legat de telefonul lui Liviu Dragnea, Stănescu recunoaşte că nu i-a răspuns: „Dacă vrea să vorbească cu mine, vorbesc cu el. Nicio problemă. M-a sunat la telefon (Dragnea – n.r.) şi nu i-am răspuns, ca să vadă şi el cu e să nu răspunzi la telefon”.

Sursa: mediafax.ro

 

1 COMENTARIU

  1. Domnule Stanescu,daca sunteti un crestin ortodox ,care merge aproape in fiecare luna la sfanta si dumnezeiasca biserica ,respectiv daca v-ati privit in oglinda constiintei si daca simtiti ca nu sunteti capabil de aceasta functie de inalta demnitate publica, de ce nu va dati demisia? Nu de alta,dar toata aceasta diversiune cu scrisoarea si totodata cu amentarile de demitere ale unor asa zisi pucisti,nu este decat o manipulare de a induce in eroare electoratul -si asa derutat si dezamagit de prestatia celui mai prost guvern din toata istoria Romaniei,pentru a pune in aplicare planul cu ordonanta de urgenta cu privire la legea amnistiei si gratierii hotilor din PSD in frunte cu tandemul Dragnea-Valcov…..Apropo,cum merg afacerile facute din bani publici?!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here