EL ESTE TÂNĂRUL CARE A INTRAT CU 160 KM/H ÎNTR-UN TIR! SE CĂSĂTORISE ÎN URMĂ CU DOUĂ SĂPTĂMÂNI

0
2326

Andrei este tânărul care a intrat cu 160 hm/h într-un TIR. În urma lui a lăsat o mare durere mai ales că în urmă cu două săptămâni a ajuns în fața altarului cu aleasa inimii sale.

 

În urmă cu două săptămâni, Andrei pășea fericit alături de Valeria, aleasa inimii sale, în fața altarului. Astăzi însă el a lăsat în urma lui numai lacrimi și durere. Joi dimineața, tânărul de 30 de ani se îndrepta spre serviciu. Viteza însă a fost fatală pentru el. Andrei a intrat frontal într-un TIR și a murit pe loc.

Andrei a intrat cu 160 km/h într-un TIR

Accidentul a avut loc joi dimineața, pe șoseaua de centură a orașului Caracal. Din primele informații reiese că acul vitezometrului Dusterului era blocat la 160km/h, iar mașina a fost transformată, pur și simplu, într-un morman de fiare. La locul tragediei o autospecială a pompierilor, pregătită pentru intervenție și descarcerare, precum și un echipaj SMURD.

Din păcate, paramedicii nu au mai putut face absolut nimic pentru șoferul de 30 de ani. Acesta era decedat la sosirea ambulanței și a echipajului de descarcerare, impactul cu TIR-ul fiind violent. Șoferul camionului a povestit că nu înţelege cum a ajuns Dusterul pe contrasens, într-o zonă de şosea în linie dreaptă şi fără alte autovehicule în zonă, în momentul producerii accidentului.

Sursa: cancan.ro