Nicolae Tony Dincă prezintă publicului slătinean piesa de teatru SARABANDA SENZAȚIONALULUI

0
320

Regizorul și scriitorul Nicolae Tony Dincă va prezenta publicului slătinean și nu numai piesa de teatru  SARABANDA SENZAȚIONALULUI. Spectacolul va fi pus în scenă pe 1 Decembrie, de la ora 18:00, la Centrul Cultural ”Eugen Ionescu” din municipiu, fiind finanțat din fonduri nerambursate de către Primăria Municipiului Slatina și Consiliul Local.

Este o satiră socială, inspirată din viață reală. Chiar dacă povestea nu este adevărată în totalitate, lucrurile povestite acolo se întâmplă în mod frecvent și sigur. Toată povestea este doar un pretext de a lua în tărbacă tarele societății actuale iar îngroșările intenționate ale trăsăturilor personajelor sunt menite să scoată în evidență defectele, de așa natură încât ochii autorului și ai spectatorilor sa poată cauteriza facil buba reliefată.” a declarat Tony Dincă.

Din distribuția spectacolului fac parte: Remus Iordache, Ionela Mateșică, Nicolae Tony Dincă, Cristi Călătoru,  Valeriu Ciurea, Eva Moise, Aurelia Dincă, Marian Costea, Corina Dașoveanu, Paul Bălășcan și Sorina Preduț.