Firea dezvăluie planul lui Dragnea: Vrea să ne dea afară, pe mine şi pe Stănescu

0
508

Gabriela Firea susţine că planul lui Liviu Dragnea pentru şedinţa CEx de vineri este să ceară excluderea ei şi a vicepremierului Paul Stănescu din PSD. Este cea mai joasă treapă unde poate să ajungă un lider, un președinte de partid, a afirmat edilul Capitalei, la un post TV. 

Primarul general al Capitalei susține că ar fi primit informații potrivit cărora ea, Stănescu şi posibil Marian Neacşu sunt pe lista neagră a lui Dragnea.

„Domnul Dragnea a sunat câţiva lideri locali, inclusiv din Bucuresti, a zis că va propune excluderea noastră. (…) Nu am greșit cu nimic față de partid, doar m-am dezmeticit politic”, a declarat Gabriela Firea la Antena 3.

„Nu avem niciun regret, eu una nu am, că s-a  trasmis public declaraţia comună, chiar replica domnului Dragnea a a fost una dezamăgitoare pentru un lider de partid care ne acuză că suntem oamenii lui Iohannis, ai SRI, și ai SPP – asta e chiar o noutate. Este cea mai joasa treapta unde poate sa ajunga un lider politic, un presedinte de partid, refuzând, practic dialogul cu proprii colegi,”a mai afirmat Firea.

„Sunt mult mai multe persoane care au semnat aceasta declaratie şi îşi vor spune opinia, unele au început deja sa aiba pozitii public. Nu dorim destabilizarea PSD, ci dimpotriva, sustinem continuarea guvernarii, dna prim-ministru se va bucura de incredere. Nu vom fi de acord cu nicio motiune a opozitiei sa cada guvernul PSD-ALDE și nici pentru ca coalitia să fie destructurată”, a mai declarat edilul Capitalei.

Sursa: realitatea.net