Vicepremierul Paul Stănescu, alături de premierul Viorica Dăncilă la întâlnirea cu regele Spaniei

5
501

Viceprim-ministrul Paul Stănescu, ministrul dezvoltării regionale și administrației publice, s-a aflat joi, 6 septembrie, în vizită de lucru în Regatul Spaniei, ca membru al delegaţiei oficiale conduse de prim-ministrul Viorica Dăncilă.

În cadrul vizitei, delegația română s-a întâlnit cu Majestatea Sa Felipe al VI-lea, Regele Spaniei, și cu președintele guvernului Regatului Spaniei, Pedro Sánchez.

Unul dintre subiectele abordate l-a constituit intensificarea cooperării la nivelul autorităților centrale, precum și al administrației locale, inclusiv prin înfrățiri și contacte directe, astfel încât autoritățile din România să beneficieze de buna expertiză spaniolă în modernizarea administrației publice. În acest context, a fost semnat un Memorandum de înțelegere între Institutul Naţional de Administrație (INA) din România şi Institutul Naţional de Administrație Publică spaniol (INAP), se precizează într-un comunicat remis de Ministerul Dezvoltării.

5 COMENTARII

  1. Paulica te gandeai tu ca un tractorist din Visina care conduce Oltul de 15 ani degeaba sa ajunga pe munca prostilor in Spania sa dea mana cu regele , hai ba nebunule ca esti tare . Cand ajungi la Cisina sa iesi la poarta sa le povestesti la consateni unde ai ajuns tu

  2. Am auzit ca la intalnirea cu regele Spaniei domnul ministru Paul Stanescu l a avut translator pe Dan Ciocan avand in vedere faptul ca nea Paul nu stie bine nici limba romana daramite o limba straina

  3. Paul Stanescu este un mare diletant si oportunist.In trecut a reusit sa-i tradezepe comunisti.Apoi a facut tot posibilul ca sa-l expulzeze pe Ion Toma din PSD Olt..Azi unelteste debarcarea lui Dragnea….In functue de interese.Daca maine o sa bata vant monarhic in Romania,tot maine,Paul Stanescu,dintr-un mare comunist se transfigureaza intr-un mare monarhist.Dar degeaba se transfigureaza el peste noapte in tot felul de culori,ca Dumnezeu stie ce exista in inima si mintea lui Stanescu.

  4. Poate ne ajută Regele Spaniei să facem polivalenta de la Slatina. Este inadmisibil, chiar rușinos, să fim singurul municipiu capitală de județ fără sală de sport polivalentă!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here