Darius Vâlcov: Se fac 3 autostrăzi, Canalul Dunăre – București și o stațiune cu 160 de km de pârtii, până la finalul anului

4
532

Guvernul pregătește cele mai mari proiecte din ultimii ani! Anunțul a fost făcut de fostul ministru de Finanțe, Darius Vâlcov, la Antena 3.

În România, până la sfârșitul acestui an, va demara licitația pentru canalul Dunăre-București în parteneriat statul român, Municipiul București și cu firme private, în România, până la sfârșitul acestui an, va demara parteneriatul public-privat pentru construcția a trei autostrăzi Ploiești – Brașov, Autostrada Sudului și Târgu Neamț – Iași- Ungheni, în România, până la sfârșitul acestui an, vom demara încă 12 (proiecte) în care vom face încă o stațiune în Făgăraș, în zona comunei Arefu, cu 160 de km de pârtii, la 2000 de metri altitudine.”, a anunțat Darius Vâlcov.

Conform consilierului premierului Viorica Dăncilă, printre părțile interesate de aceste proiecte s-ar număra Germania, Franța, China, Statele Unite, precum și țări din Peninsula Arabă nespecificate.

Toți își doresc să primească aceste proiecte, să discute despre ele, pentru că până la sfârșitul anului, vreo 15 proiecte de parteneriat public-privat vor demara în România„, a conchis Vâlcov.

Sursa : stiripesurse.ro

4 COMENTARII

  1. Valcov pe langa faptul că are mult tupeu si nesimțire,acum are si paranoia…Este o n demagog de mare clasă…Adica vrea sa transmita electoratului PSD, respectiv prostimii ca in Romania sub obladuirea PSD are sa curga lapte si miere…

  2. Numai sa scapi tu de pușcărie ticalosule nu ți se pare că te emoționezi cel mai ușor pe la buci.Pai o sa te currupa’ bulangii că românii nu-s fraierii tăi jarteauo.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here