Mechrom Industry caută oameni pentru fabrica de componente pentru biciclete de la Curtișoara

21
15022

Grupul Italian Campagnolo, leader mondial pe piața de componente și roți pentru biciclete de curse şi singurul acţionar al Mechrom Industry face angajări. Compania are nevoie pentru fabrica de la Curtișoara de montatori subansamble, tehnicieni producție, dar și de tineri ingineri, proaspăt licențiați.

După darea în folosință a unei hale noi de producție, de dimensiuni mari si cu dotari de ultima tehnologie, construită de la zero (pe locul vechii hale de producție care a fost demolată în întregime) în comuna Curtișoara din județul Olt, la începutul acestui an, investitorul italian vrea să-și extindă acum și capacitatea de producție. Pentru aceasta compania are nevoie de oameni. De aceea, în următoarea perioadă, Mechrom Industry SRL Curtișoara angajează montatori subansamble, tehnicieni producție si tineri ingineri, proaspat licentiati. Persoanele care doresc să facă parte din marea familie a Grupului Campagnolo pot depune un CV+foto la adresa de e-mail: cv@mechrom.com sau la sediul societății din comuna Curtișoara, strada Castanilor, numărul 2.

Dacă până anul trecut în această fabrică îşi desfăşurau activitatea peste o sută de salariaţi, odată cu finalizarea noii investiţii investitorul italian îşi propune să mai creeze circa 250 de locuri de muncă. Primarul comunei Curtişoara, Gheorghe Gănescu, este convins că odata cu darea în funcţiune a noii fabrici, o parte din tinerii din localitate nu vor mai pleca în străinătate şi îşi vor găsi aici de lucru. „Iniţial la Curtişoara investitorul italian a deschis o hală mai mică. Ulterior, angajaţii au fost mutaţi la Slătioara, a fost demolată construcţia şi s-a început ridicarea noii construcţii. După finalizarea investiţiei angajaţii au fost mutaţi înapoi. Din câte am înţeles investitorul italian vrea să creeze 350-400 de locuri de muncă. Pentru comuna Curtișoara această investiție este un lucru foarte bun că e vorba de tinerii noștri din Comună, pentru că se creează locuri de muncă, probabil o parte din ei nu mai pleacă afară, iar în al doilea rând este vorba de bugetul local”, a spus edilul şef al comunei Curtişoara.

Compania, controlată integral de italienii de la Campagnolo, a intrat pe piaţa locală acum mai bine de un deceniu şi a ajuns astăzi la două fabrici cu câteva sute de angajaţi. O fabrică a fost deschisă în comuna Mărăcineni, judeţul Argeş, iar cea de-a doua este în comuna Curtişoara din Olt. De altfel, în această perioadă, investitorul italian cauta oameni și pentru fabrica de la Mărăcineni – Argeș. Compania Mechrom Industry este singurul dintre producătorii de componente și roti pentru biciclete de curse de pe piața locală care lucrează doar pentru export.

Ilie Bîzoi

 

 

21 COMENTARII

 1. Ma numesc Udroiu Corina nascuta in 1967 din Topoloveni Arges ,doresc sa fac parte din echipa de opretori componente de biciclete din Maracineni .Mentionez ca am lucrat in privat si pot sa fac fata locului de munca din fabrica .Am absolvit zece clase si calificare in comert.Ma-minformat de conditiile de munca,fiindf f moderne .Cu respect Corina.

 2. Ma numesc George Chira, am 43 ani, locuiesc in Mioveni-Arges! Doresc sa ma angajez ca montator subansamble la compania Mechrom din Maracineni, Arges! Am lucrat la Automobile Dacia in perioada 1993-2005!

 3. Buna ziua,ma numesc Luca Adela,am lucrat ca operator cablajj-logistica Arad ptr masini auto,am 46 de ani.Se mai fac angajări la fabrica dv.Nr meu de tel 0758909203 Locuiesc in Com:Slatioara/Olt.As dori cat mai multe detalii daca se poate multumesc.

 4. Bună ziua.
  Sunt adevărat interesat din oferta aceasta la voi. Deci, aș dori să fac parte din echipa voastră de lucru…
  Mulțumim anticipat!!!

 5. Buna ziua, ma numesc Tudose Claudiu Nicolae varsta 22 ani sunt din Potlogeni-Deal comuna Petresti jud. Dambovita si as dori sa fac parte din grupul dumneavoastra.
  0738433818

 6. Ma numesc Puiu Mihaela si sînt din merisani argeș mar interesa daca aveti transport pe această rută si ce studii si cum se procedează lăsați mesaj la nr 0742806552 multumesc

 7. Buna ziua ma numesc Danut Florea sunt din Curtea de arges, electrician de meserie si as vrea sa fac parte din echipa duneavoastra ma puteti contacta la nr de telefon 0749659250.Multumesc o zi frumasa!

 8. Buna ziua ma numesc Marinete Nicoleta sunt interesată de oferta dumneavoastra si as dori sa fac parte din echipa ma puteti contacta la nr de telefon:0765217784 Va multumesc

 9. Buna ziua,as dori sa stiu daca mai faceti angajari?Daca da,vreau sa fac si eu parte din echipa dumneavoastra! Draghici Constantin 39 de ani din Mioveni . telefon 0787.304.313

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here